Bori se

Supruga Brucea Willisa podijelila nove informacije o bolesti svog muža, njene riječi mnoge će rastužiti

Bruce Willis i Emma Heming Bruce Willis i Emma Heming Instagram 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Bruce Willis i Emma Heming Bruce Willis - 2 Bruce i Rumer Willis Bruce i Tallulah Willis - 4 Bruce i Tallulah Willis - 3 Bruce i Tallulah Willis - 2 Bruce i Tallulah Willis - 1 Bruce Willis i kćer Mabel - 3 Bruce Willis i kćer Mabel - 2 Bruce Willis i kćer Mabel - 4 +21 Bruce Willis i kćer Mabel - 1 Galerija

Bruceu Willisu dijagnosticirana je frontotemporalna demencija, a njegova supruga Emma Heming Willis sada je dala nove detalje o stanju glumca koji tjeraju suze na oči.

Emma Heming Willis na Instagramu je rastužila pratitelje novim informacijama o demenciji Brucea Willisa. Sa željom da podigne svijest o ovom stanju otkako je Bruceu dijagnosticirana frontotemporalna demencija, sada je podijelila neke informacije s obožavateljima u znak podrške Svjetskom tjednu podizanja svijesti o FTD-u.

Emma je u videu tužno otkrila da za bolest njezinog supruga nema lijeka.

"FTD je skraćenica za frontotemporalnu demenciju ili degeneraciju", napisala je.

"FTD utječe na prednje i sljepoočne režnjeve mozga. Danas ne postoji lijek ili jedinstven tretman za ovu bolest. Dobro došli u Svjetski tjedan podizanja svijesti o FTD-u 2023. Strastveno želim podizati svijest o ovoj bolesti zvanoj frontotemporalna demencija koja je ušla u svijet naše obitelji. Nadam se da ćete naučiti i ponijeti nešto novo i korisno od ovog tjedna. Ovdje sam da sljedećoj obitelji dam do znanja da niste sami i da postoji razumijevanje i nada unutar naše snažne FTD zajednice'', pružila je podršku Emma.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emma Heming Willis (@emmahemingwillis)

Obožavatelji su jako podržali Emminu kampanju i u komentarima su joj zahvalili na radu.

Podsjetimo, Willisu je demencija dijagnosticirana prošle godine tijekom ljeta, a njegova sadašnja supruga i bivša Demi Moore otad neumorno rade na tome da s glumcem provedu čim više zajedničkih trenutaka koji će im ostati u sjećanju.
Zbog ove bolesti, glumac je morao prekinuti i svoju uspješnu karijeru, a svaka godišnjica ili rođendan koji sada obilježavaju, njegova obitelj s emotivnim objavama rastuži fanove diljem svijeta koji već desetljećima prate rad ovog slavnog glumca.

1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Renata Lovrinčević Buljan Renata Lovrinčević Buljan - 1 Renata Lovrinčević Buljan - 2 Renata Lovrinčević Buljan - 1 +22 Renata Lovrinčević Buljan - 3 Celebrity Naša bivša misica u seksi crvenoj haljini servirala bombastične atribute, prizor nikoga nije ostavio ravnodušnim: "Žena vatra!"

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Esteriore Brothers i Maja Šuput - 1 Esteriore Brothers i Maja Šuput - 2 Esteriore Brothers su zlatni gumb Maje Šuput Esteriore Brothers, Supertalent +25 Esteriore Brothers, Maja Šuput, Supertalent Celebrity Zgodna braća Talijani imaju posebnu poruku za Maju: ''Tvoj osmijeh koji smo vidjeli na kameri iza pozornice... Želimo je osvojiti!''

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene