Koliko emocija!

Pojavila se prva fotografija Brucea Willisa i unučice, a prizor tjera suze na oči: "Njegova slatkoća i ljubav prema njoj..."

Bruce i Rumer Willis Bruce i Rumer Willis Rumer Willis/Instagram 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Bruce Willis - 2 Bruce i Rumer Willis Bruce i Tallulah Willis - 4 Bruce i Tallulah Willis - 3 Bruce i Tallulah Willis - 2 Bruce i Tallulah Willis - 1 Bruce i Rumer Willis Bruce Willis i Emma Heming Bruce Willis i Emma Heming Bruce Willis +20 Bruce Willis - 2 Galerija

Na društvenim je mrežama objavljena prva fotografija Brucea Willisa i njegove unuke Louette, koju je njegova kći Rumer donijela na svijet prije osam tjedana.

Kći legendarnog holivudskog glumca Brucea Willisa, Rumer Willis pokazala je na društvenim mrežama kako je provela Dan očeva u njegovu društvu, a pritom je objavila i prvu fotografiju na kojoj on pozira s nedavno rođenom unučicom.

34-godišnja Rumer podijelila je nekoliko slatkih fotografija na Instagramu na kojima 68-godišnji Bruce drži njezinu kćer Louettu, čime je sve dirnula.

"Vidjeti kako moj otac danas drži moju kćer nešto je što ću cijeniti do kraja života. Njegova slatkoća i ljubav prema njoj bile su tako čiste i lijepe. Tata tako sam sretna što te imam, a i Lou. Hvala ti što si najsmješniji, najljubazniji, najkul tata kakvog djevojka može poželjeti. Najbolji tata", napisala je u dirljivoj objavi. 

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Rumer Glenn Willis (@rumerwillis)

"Način na koji gleda tvog tatu je neprocjenjiv", "Predivna obitelj", "Šaljem vam ljubav", "Koliko emocija", "Plačem evo", "Ovo je preslatko", "Koliko ljubavi", "Volimo vas", poručili su njezini pratitelji u komentarima.

Umirovljeni akcijski glumac, koji se bori s frontotemporalnom demencijom, u naručju drži malenu djevojčicu, dok su se ostali članovi obitelji okupili oko njega u čast Dan očeva.

Bruceova kći Tallulah nedavno je progovorila o dijagnozi svog oca Brucea Willisa i kako se teško nosila s njom u početku. Ispričala je da je kod njega primijetila neku vrstu nejasnog nereagiranja, za koju su članovi obitelj pretpostavili da je posljedica holivudskoga gubitka sluha. Objasnila je kako su mislili da su godine i godine koje je Bruce proveo na setu oštetile njegov sluh.

Kad se Bruceovo stanje pogoršalo, Tallulah je ostala pogođena i uzela si je to k srcu, misleći da je on jednostavno nastavio dalje sa svojom novom obitelji, novom ženom Emmom i njihovim kćerima te da za nju više ne mari.

"Kasnije se to neodgovaranje proširilo, a ponekad sam to shvaćala osobno. Dobio je dvije kćeri s mojom pomajkom Emmom Heming Willis i mislila sam da je izgubio interes za mene", napisala je u emotivnom eseju za Vogue.

Bruce ima tri kćeri koje dijeli sa svojom bivšom suprugom Demi - Tallulah, Scout i Rumer te ima dvije kćeri sa svojom sadašnjom suprugom Emmom - Mabel i Evelyn.

1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Lourdes Leon - 3 Lourdes Leon - 2 Lourdes Leon Lourdes Leon - 5 +14 Lourdes Leon - 6 Celebrity Kći kraljice popa paradirala je ulicama u minici, a paparazzi su iskoristili trenutak u kojem se vidjelo sve!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Karleuša - 2 Jelena Karleuša - 3 Jelena Karleuša - 4 Jelena Karleuša +26 Jelena Karleuša - 3 Celebrity Karleuša na sebe stavila bikini od lateksa pa se opet zeznula s lošim uređivanjem fotki: "Ponesi ponekad tu guzu, uživo je nema"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene