Kakva fotka!

Naša bivša misica u seksi crvenoj haljini servirala bombastične atribute, prizor nikoga nije ostavio ravnodušnim: "Žena vatra!"

Renata Lovrinčević Buljan Renata Lovrinčević Buljan Instagram 1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Renata Lovrinčević Buljan Renata Lovrinčević Buljan - 1 Renata Lovrinčević Buljan - 2 Renata Lovrinčević Buljan - 1 Renata Lovrinčević Buljan - 3 Renata Lovrinčević Buljan - 1 Renata Lovrinčević Buljan Renata Lovrinčević Buljan - 2 Renata Lovrinčević Buljan - 2 Renata Lovrinčević Buljan - 1 +16 Renata Lovrinčević Buljan Galerija

Renata Lovrinčević Buljan raspametila je pratitelje na Instagramu zavodljivom fotografijom iz lifta.

Bivša Miss Universe Hrvatske Renata Lovrinčević Buljan tu bi titulu zasluženo mogla ponijeti i sa svojih 47 godina.

Nakon što je cijelo ljeto častila obožavatelje svojim golišavim fotografijama s plaže, sada je zapalila društvene mreže i jednom na kojoj je odjevena.

Renata je pozirala u liftu u seksi crvenoj haljini s dubokim dekolteom i otvorenim leđima, a fotografijom je dovela društvene mreže do usijanja.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Renata Lovrincevic Buljan (@fitnesslife_by_renata_)

"Znači bomba", "Žena vatra", "Savršena", "Gori zemlja", "Fantastična", "Predivna dama", "Jedna od najboljih slika ikad na Instagramu, treba je uokvirit i stavit povrh kamina", pisali su joj oduševljeni pratitelji.

Podsjetimo, Renata se titulom Miss Universe Hrvatske okrunila 2000. godine, a godinu dana ranije bila je i prva pratilja na izboru za Miss Jadrana.

Prije osvajanja titule misice radila je kao spasiteljica na plaži, a upravo ju je taj posao 2000. godine doveo do audicije za Miss Universe Hrvatske te je bez ikakvih očekivanja osvojila krunu.

Danas radi kao fitness trenerica i na društvenim se mrežama rado hvali svojom besprijekornom figurom te je prava motivacija za vježbanje.

Renata je i ponosna majka vratara juniorske momčadi Hajduka Borne Buljana, a kaže kako njezinu sinu, kao ni suprugu, ne smeta što je u medijima zovu "seksi mamom igrača Bijelih".

"Pa neka se piše, ima se što i pisati. To je mater koja radi, to je dijete koje trenira, to je otac koji sudjeluje u svakom dijelu našeg života", objasnila je u In Magazinu.

Renata sa suprugom Petrom Buljanom, koji je profesionalni vojnik, ima još i mlađeg sina Narda.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Esteriore Brothers i Maja Šuput - 1 Esteriore Brothers i Maja Šuput - 2 Esteriore Brothers su zlatni gumb Maje Šuput Esteriore Brothers, Supertalent +25 Esteriore Brothers, Maja Šuput, Supertalent Celebrity Zgodna braća Talijani imaju posebnu poruku za Maju: ''Tvoj osmijeh koji smo vidjeli na kameri iza pozornice... Želimo je osvojiti!''

1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Matija Vuica Matija Vuica Matija Vuica - 4 Matija Vuica u emisiji ''Zdravlje na kvadrat'' - 1 +17 Matija Vuica Celebrity Naša dizajnerica prošetala gradom u korzetu i otkrivena trbuha, nitko joj u ovom izdanju ne bi dao 65 godina!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene