Svaka čast!

Supruga Brucea Willisa oduševila objavom stare fotografije glumca na Instagramu: ''I meni su se sviđali zajedno "

Bruce Willis i Emma Heming Bruce Willis i Emma Heming Profimedia 1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Bruce Willis i Emma Heming Bruce Willis i Emma Heming Bruce Willis i Emma Heming Willis - 1 Bruce Willis i Emma Heming - 3 Bruce Willis i Emma Heming - 1 Demi Moore i Rumer Willis - 3 Demi Moore (Foto: Instagram) Demi Moore i Bruce Willis (Foto: Profimedia) Bruce Willis i Emma Heming - 3 Bruce Willis, Emma Heming Willis +8 Bruce Willis i Emma Heming (Foto: Profimedia) Galerija

Heming Willis objavila je na profilu na Instagramu fotografiju Brucea Willisa i Demi Moore snimljenu davne 1993. godine.

Supruga legendarnog holivudskog glumca Brucea Willisa, Emma Heming Willis u posljednje se vrijeme na društvenim mrežama voli prisjećati nekih prošlih dana kako bi se lakše nosila sa suprugovom dijagnozom, no jednom od posljednjih objava sve je iznenadila.

Pogledaj i ovo Demi Moore i Rumer Willis - 6 u zajedničkom izlasku Dok legendarni glumac prolazi kroz težak period, bivša supruga i njihova kći podsjetile su da imaju i razlog za veselje!

Bivša 44-godišnja manekenka na svom je profilu na Instagramu objavila crno-bijelu fotografiju 69-godišnjeg Brucea i njegove bivše 60-godišnje supruge Demi Moore, snimljenu na jednom javnom događanju.

"Da. Ja isto. I meni su se sviđali zajedno", napisala je Emma uz fotografiju koja je nedavno proslavila 14. godišnjicu braka s Bruceom, uz emojije u obliku srca.

Originalna crno-bijela fotografija Brucea i Demi - snimljena je na otvaranju Planet Hollywooda u Mall of America u Bloomingtonu 12. prosinca 1993. godine, objavljena je na jednom profilu na Instagramu uz riječi "moje srce je uz njega i njegovu obitelj dok se bore s njegovom demencijom".

Fotografiju pogledajte OVDJE.

Bruce i Demi bili su u braku od 1987. do 2000. godine i zajedno imaju tri kćeri, 34-godišnju Rumer, 31-godišnju Scout i 29-godišnju Tallulah.
On se 2009. godine oženio s Emmom, a par ima dvije kćeri, 11-godišnju Mabel i 8-godišnju Evelyn.

Bruce i Demi ostali su bliski godinama, bili su zajedno u karanteni zbog Covida u istoj kući, a šuškalo se i da se Demi ponovno uselila k njima kako bi pomogla u skrbi za bivšeg supruga, što je Emma kasnije ipak demantirala.

Demi je prošlog mjeseca na društvenim mrežama čestitala svom bivšem suprugu 68. rođendan. Na Instagramu je podijelila video na kojem se cijela obitelj okupila oko Brucea i pjeva mu sretan rođendan, prije nego što su mu poklonili tortu što ga je jako dirnulo, baš kao i njegove brojne obožavatelje.

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Gabriela Pilić, Mia Kovačić i Frano Ridjan - 1 Gabriela Pilić, Mia Kovačić i Frano Ridjan - 2 Gabriela Pilić, Mia Kovačić i Frano Ridjan - 3 Gabriela Pilić, Mia Kovačić i Frano Ridjan - 4 +24 Frano Ridjan, Mia Kovačić Celebrity Mia Kovačić progovorila o svojem privatnom životu, koji vješto skriva, a razotkrila je i Franu Ridjana: "Možda će me ubiti što ovo kažem"

1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Čagalj Ana Čagalj Ana Čagalj Joško Čagalj i supruga Ana - 3 +16 Joško Čagalj i supruga Ana - 2 Celebrity Jolina zgodna supruga sakrila je svoj najjači adut, ali zato je servirala dekolte s kojeg je teško skrenuti pogled!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene