zajednički momenti

Supruga Brucea Willisa podijelila je nikad viđene trenutke glumca s njihovom kćeri, prizor je baš dirljiv!

Bruce Willis i kćer Mabel - 5 Bruce Willis i kćer Mabel - 5 Instagram 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Bruce Willis i kćer Mabel - 1 Bruce Willis i kćer Mabel - 2 Bruce Willis i kćer Mabel - 3 Bruce Willis i kćer Mabel - 4 Bruce Willis Bruce Willis - 2 Bruce Willis - 2 Bruce Willis - 1 Bruce Willis - 2 Bruce Willis - 1 +20 Bruce Willis i majka Marlene Willis - 2 Galerija

Supruga Brucea Willisa Emma u subotu je podijelila niz dirljivih fotografija njega s njihovom kćeri Mabel koja je toga dana napunila 11 godina.

Supruga Brucea Willisa Emma Heming Willis podijelila je niz dirljivih fotografija svog supruga Brucea Willisa s njihovom kćerkicom Mabel koja je tog dana slavila 11. rođendan.

Pogledaj i ovo Bruce Willis Dugo ga nismo vidjeli Bruce Willis snimljen u javnosti prvi put nakon potresnog intervjua njegove supruge, pogledajte kako se nosi s teškom dijagnozom

Sakupljene u video, slike prikazuju Mabelino odrastanje s ocem te njihove zajedničke trenutke koji su zabilježeni fotografijama.

''Sretan 11. rođendan Mabel Ray! Tvoja energija je zarazna. Svojim osmijehom i toplinom možeš osvijetliti cijelu sobu. Lijepo je svjedočiti kako voliš i brineš za svoju obitelj i prijatelje. Nastavi sjajiti ljubavi moja i uvijek imaj na umu da živiš najbolje što možeš!'' napisala je Emma.

Na fotografijama se može vidjeti kako su Bruce i Mabel bezbroj puta uživali u kupanju u bazenu, a znali su i zajedno svirati pa je tako malena svirala klavir, a Bruce pokraj nje usnu harmoniku.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emma Heming Willis (@emmahemingwillis)

Emma se udala za Brucea 2009. godine, a osim Mabel dijele i osmogodišnju kćer Evelyn.

Bruce također ima tri odrasle kćeri, Rumer, 34, Scout, 31 i Tallulah, 29 sa svojom bivšom suprugom Demi Moore koja je ostala u prijateljskim odnosima s njim i Emmom.

Podsjetimo, cijeli svijet već mjesecima prati događanja oko popularnog glumca kojem je dijagnosticirana afazija te demencija.

Glumac je posljednji put u javnosti viđen u veljači, a tada je svojim izgledom i zbunjenim izrazom lica zabrinuo obožavatelje. Paparazzi su ga ulovili u šetnji s prijateljima Los Angelesom, a nosio je plavu majicu, zimsku kapu i šal. S društvom je prošetao i krajem siječnja, a ni tada nije izbjegao fotografe te je na fotografijama također djelovao zbunjeno i pogubljeno.

Početkom ožujka proslavio je i 68. rođendan, a mnoge je rastužio videozapis koji je podijelila njegova supruga koji prikazuje glumca u lošijem stanju.

1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Šime Vrsaljko Kaja Vidmar i Šime Vrsaljko Kaja Vidmar i Šime Vrsaljko Šime Vrsaljko i Kaja Vidmar +18 Kaja Vidmar i Šime Vrsljako - 3 Celebrity Šime Vrsaljko sve je rastopio preslatkom fotografijom s kćerkicom koju je dobio sa Slovenkom Kajom

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Ana i Mario Zamjena sestara Zaninović prevarila je i žiri - 2 Zamjena sestara Zaninović prevarila je i žiri - 1 Ana i Lucija Zaninović i Mario Ožbolt - 4 +26 Ana i Lucija Zaninović i Mario Ožbolt - 3 Celebrity Pogledajte trenutak kad su sestre Zaninović otkrile da su prevarile žiri: ''A sad da ja vama nešto kažem!''

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene