Tužno baš

Supruga Brucea Willisa na njoj važan dan sve dirnula do suza: "Sjetio bi se, ali sada jednostavno ne može"

Bruce Willis i Emma Heming Bruce Willis i Emma Heming Emma Heming/Instagram 1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Bruce Willis i Emma Heming Willis - 1 Bruce Willis, Emma Heming Willis Bruce Willis i Emma Heming Bruce Willis i Emma Heming - 3 Bruce Willis i Emma Heming - 2 Bruce Willis i Emma Heming - 1 Bruce Willis i Emma Heming - 4 Bruce Willis via Emma Heming Willis - 4 Bruce Willis i Emma Heming (Foto: AFP) Bruce Willis i Emma Heming (Foto: AFP) +12 Bruce Willis i Emma Heming (Foto: Profimedia) Galerija

Emma Heming i Bruce Willis vjenčali su se prija 14 godina, a danas prolaze kroz najteže životno razdoblje.

Nakon što je proslavio 68. rođendan u krugu obitelji Bruce Willis i njegova supruga Emma Heming obilježili su 14. godišnjicu braka, koja je ove godine za njih posebno dirljiva i tužna.

Pogledaj i ovo Bruce Willis i Emma Heming Skupa u svemu Supruga Brucea Willisa raznježila njegove fanove dirljivom objavom glumca koji se bori s teškom bolesti, ne odvaja se od njega u ovim tužnim trenucima

Legendarni holivudski glumac prolazi kroz teške trenutke, nakon što mu je prošle godine dijagnosticirana afazija, a njegovi najbliži nedavno su objavili da glumac boluje i od frontotemporalne demencije, inače najčešćeg oblika demencije. Bruceova najveća podrška je upravo supruga Emma koja mu je povodom godišnjice braka posvetila emotivnu objavu i sve ganula do suza.

"Danas obilježavam 14 godina braka s najvećom ljubavi mog života. Probudila sam se punog srca, ali ono na što su mi se misli stalno vraćale bio je još jedan čin dobrote koji želim podijeliti jer me nadahnuo. U prolazu na školskoj priredbi za našu djecu, spomenula sam prijateljici da nam je sutra godišnjica. Kasnije tog dana dobivam poruku od nje u kojoj je pisalo da je ostavila jednu sitnicu za mene na vratima. Bio je to ovaj slatki buket cvijeća s porukom na kojoj je između ostalog pisalo "sretna godišnjica". Potaknulo me to na razmišljanje o tome koliko te vrste posebnih prilika mogu biti teške. Teško je kada znaš da bi se inače sjetio godišnjice, ali sada jednostavno ne može. Moja poanta je sljedeća. Ako poznajete nekoga tko se brine za nekog drugog, ne pitajte što možete učiniti, samo učinite. Ovaj slučajni čin dobrote iskreno će ostati sa mnom dugo vremena. Volim te Julia. Ti si učinila ovaj dan posebnim", napisala je Emma.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Emma Heming Willis (@emmahemingwillis)

"Volim vas oboje", "Možda ste stranci, ali nikada nećeš biti sama", "Hvala što si podijelila ovo. Znam kroz što prolaziš", "Tužno, ali ne daj se", "Hvala ti što pomažeš i nama", "Ti si sjajna supruga", "Prekrasno", "Ovo je najteži posao", "Neka ti srce bude ispunjeno ljubavlju", "Šaljem vam molitve", poručili su joj dirnuti pratitelji. 

Bruceova bivša supruga, glumica Demi Moore na svojem je profilu na Instagramu objavila video s proslave i pokazala da je slavila s Bruceom, Emmom, kćerima i ostalim članovima uže obitelji, a koji je izazvao novu zabrinutost obožavatelja.

"Zar nitko ne primjećuje da Bruceu nedostaje prednji zub? Što se dogodilo?", "Kako je moguće da nema zub, a ima milijune na računu?", "Ne izgleda mi dobro, baš sam tužan", "Plačem kad ga vidim u ovakvom stanju", neki su od komentara zabrinutih obožavatelja.

Glumac je posljednji put u javnosti viđen u veljači, a tada je svojim izgledom i zbunjenim izrazom lica zabrinuo obožavatelje. Paparazzi su ga ulovili u šetnji s prijateljima Los Angelesom, a nosio je plavu majicu, zimsku kapu i šal. S društvom je prošetao i krajem siječnja, a ni tada nije izbjegao fotografe te je na fotografijama također djelovao zbunjeno i pogubljeno.

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Melania i Donald Trump - 3 Melania i Donald Trump - 1 Stormy Daniels - 1 Stormy Daniels - 2 +24 Melania i Donald Trump - 2 Celebrity Isplivali detalji o pravim razlozima čudnovatog ponašanja Melanije Trump: "Bilo je to uznemirujuće i ponižavajuće"

1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Begić Tahiri - 4 Ana Begić Tahiri - 1 Ana Begić Tahiri - 2 Ana Begić Tahiri - 3 +19 Ana Begić Tahiri Celebrity Naša glumica pokazala nikad tanji struk i kako joj pristaje odjeća koja joj prije nije bila dobra: "Kad kupiš pa ne vratiš"

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene