''znate da je to on, ali...''

Prijatelj Brucea Willisa rastužio je novim detaljima o trenutačnom zdravstvenom stanju legendarnog glumca: ''Nema više radosti življenja u njemu...''

Bruce Willis - 2 Bruce Willis - 2 Profimedia 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Bruce Willis - 1 Bruce Willis Bruce Willis Bruce Willis - 2 Bruce i Rumer Willis Bruce i Tallulah Willis - 4 Bruce Willis - 1 Bruce Willis - 2 Bruce Willis - 2 Bruce Willis +20 Bruce Willis - 2 Galerija

Javnost u cijelom svijetu upoznata je s lošim stanjem glumca Brucea Willisa, ali njegov prijatelj Glenn Gordon Caron sada je rastužio najnovijim informacijama o njegovoj bolesti.

Nakon što se prošle godine pročulo da mu je dijagnosticirana demencija, fanovi Brucea Willisa vrlo su tužni i zabrinuti za naglo prekinutu karijeru svog omiljenog glumca.

Snimke koje dijeli njegova obitelj uvijek daju malo nade, ali njegov kolega Glenn Gordon Caron sada je otkrio glumčevo pravo stanje.

Nakon posjeta Bruceu Glenn je u intervjuu za Page Six rekao.

''Moj osjećaj je da on samo prve tri minute razgovora zna tko sam. Ne priča više, nekada je bio strastveni čitač, a sada je od toga odustao.''

''Sve te jezične vještine više mu nisu dostupne. Kad ste s njim, znate da je on Bruce i zahvalni ste što je tu, ali nema u njemu više radosti življenja'', dodao je.

Podsjetimo, Bruceu je u ožujku prošle godine dijagnosticirana afazija, moždani poremećaj koji utječe na sposobnost učinkovite komunikacije, zbog koje se umirovio od glume, a u veljači ove godine dijagnosticirana mu je frontotemporalna demencija.

"Frontotemporalna demencija okrutna je bolest za koju mnogi od nas nikad nisu čuli, a može pogoditi svakoga. Za ljude mlađe od 60 to je najčešći oblik demencije i raširenija je nego što mislimo jer za dijagnozu nekad trebaju godine. Danas je još neizlječiva, za što se nadamo da će se promijeniti u narednim godinama. Kako Bruceovo stanje napreduje, nadamo se da će medijska pažnja podići svijest o bolesti koju treba više istraživati", objasnila je tada u priopćenju Bruceova obitelj.

Iza Brucea je bogata karijera tijekom koje je postao sinonim za akcijskog junaka, a neki od njegovih najlegendarnijih filmova su "Umri muški", "Peti element", "Pakleni šund", "Šesto čulo" i mnogi dugi.

1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Lenny Kravitz - 4 Lenny Kravitz - 6 Lenny Kravitz - 3 Lenny Kravitz - 1 +22 Lenny Kravitz - 5 Celebrity S 59 godina skinuo je baš sve sa sebe i pokazao brutalno mišićavo tijelo, nije se baš nimalo promijenio od početka karijere!

1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Jennifer Aniston i Jon Hamm - 2 Jennifer Aniston i Jon Hamm - 1 Jennifer Aniston i Jon Hamm - 3 Jennifer Aniston i Jon Hamm - 5 +22 Jennifer Aniston i Jon Hamm - 4 Celebrity Potpuno gola Aniston snimila vruće scene seksa, izgleda jednako senzacionalno kao u svojoj prvoj golišavoj sceni davne 2006. godine!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene