Više nije isti...

Kći Brucea Willisa objavila je njihovu fotografiju iz prošlosti, njene riječi bile su okidač za suze: ''Nedostaje mi...''

Bruce Willis i Rumer Willis Bruce Willis i Rumer Willis Instagram 1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Bruce i Rumer Willis Bruce Willis - 2 Rumer Willis - 2 Rumer Willis - 1 Rumer Willis - 3 Rumer Willis - 4 Rumer Willis Rumer Willis - 3 Rumer Willis - 4 Demi Moore i Rumer Willis - 1 +11 Demi Moore i Rumer Willis - 2 Galerija

Rumer Willis na Instagramu je objavila fotografiju iz djetinjstva na kojoj pozira sa svojim ocem Bruceom, njezin opis rasplakao je njene pratitelje.

Kći Brucea Willisa Rumer Willis objavila je na svojim društvenim mrežama fotografiju s ocem iz djetinjstva. Na njoj Bruce na rukama drži Rumer koja je tad još bila beba, a opis koji je na ovoj objavi napisala rasplakao je njezine pratitelje.

"Nedostaje mi moj tata danas", stajalo je u opisu, a Rumer se slomljena srca prisjetila glumca prije borbe s demencijom.

"Neobično je teško kad ti nedostaje netko tko je još uvijek ovdje. Demencija je okrutna stvar", "Razumijem o čemu govoriš. Teško je", "Vaša ljubav je jača od svega", "On je i dalje ovdje, ali na drugi način", "Teško je kad je osoba i dalje ovdje, a kao da nije", pisali su joj ljudi u komentarima.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rumer Glenn Willis (@rumerwillis)

35-godišnja Rumer prije nekoliko mjeseci rodila je djevojčicu Louettu, ujedno i prvu Bruceovu unučicu.

Za Dan očeva objavila je fotografiju na kojoj Bruce drži unučicu, a ona je sve dirnula.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rumer Glenn Willis (@rumerwillis)

Ovih dana Willis je viđen u javnosti nakon dva mjeseca, a vidno slabijeg netko drugi vozio ga je u njegovom automobilu.

U ožujku ove godine Bruceova je obitelj objavila da mu je dijagnosticirana frontotemporalna demencija (FTD), neuobičajen oblik demencije koji uzrokuje pogoršanje ponašanja, osobnosti i govora.

1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Marija Omaljev Marija Omaljev Marija Omaljev Miraj Grbić i Marija Omaljev +16 Miraj Grbić i Marija Omaljev Celebrity Supruga legendarnog Čombe oglasila se nakon sretne vijesti koju su neko vrijeme uspjeli skrivati od javnosti!

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Ivanišević Nives Ivanišević Goran i Nives Ivanišević Nives Ivanišević s prijateljicama - 2 +20 Nives Ivanišević - 2 Celebrity Pogledajte koliko je porastao sinčić Gorana i Nives Ivanišević, ponosna mama pokazala je i poklon kojim ju je obradovao, ali i nasmijao!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene