Žena izgleda top!

Zbog mladolikosti malo tko bi joj dao stvarne godine, a njezinu tijelu u badiću svi se dive čak i kad je paparazzi ulove!

Demi Moore Demi Moore Profimedia 1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Demi Moore - 5 Demi Moore - 4 Demi Moore - 1 Demi Moore - 2 Demi Moore - 3 Demi Moore na jahti Jeffa Bezosa Demi Moore na jahti Jeffa Bezosa Demi Moore - 6 Demi Moore - 7 Demi Moore - 5 +17 Demi Moore - 2 Galerija

Demi Moore snimljena je na luksuznoj jahti u Grčkoj na kojoj se odmara i opušta posljednjih nekoliko dana.

Šuškalo se kako je holivudska glumica Demi Moore nakon druženja s milijarderom Jeffom Bezosom u Grčkoj stigla s njim i u Hrvatsku, no čini se da je ona odlučila i dalje uživati nešto južnije od naše obale.

60-godišnja glumica, koja je nedavno dobila prvo unuče, snimljena je kako uživa na luksuznoj jahti, zabavlja se sa svojim psićem i opušteno uživa u čitanju knjige. Pozornost paparazza privuklo je njezino tijelo, kojem se mnogi dive, a zbog mladolikosti malo tko bi joj dao stvarne godine.

Ovih su se dana pojavile i Demine fotografije s jedne razuzdane zabave u Grčkoj, na kojoj je uživala u društvu svojih prijateljica, a slavile su rođendan jedne od njih, Veronice Pastre. Žene su uživale uz elektroničku glazbu, a glumicu je netko snimio dok je s prijateljicom plesala na klupi pokraj stola.

Na sebi je imala lepršavu zelenu haljinu i raspuštenu kosu, a gotovo nitko ne bi rekao da Demi ima već toliko godina i da polako ulazi u sedmo desetljeće života.

Demi je prije nekoliko mjeseci postala baka, kada je njezina kći Rumer rodila prvo dijete. Glumica je Rumer i njezine sestre Tallulu i Scout dobila u braku s bivšim suprugom Bruceom Willisom, kojemu je nedavno dijagnosticirana demencija, a one su mu velika podrška u svemu što prolazi.

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Neda Ukraden - 2 Neda Ukraden - 2 Neda Ukraden - 1 Neda Ukraden +27 Neda Ukraden Celebrity Neda Ukraden proslavila je 73. rođendan, a dočekala ga je u bikiniju zbog kojeg nitko ne vjeruje da ima toliko godina

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Sasso - 11 Ana Sasso - 10 Ana Sasso - 13 Ana Sasso - 15 +28 Ana Sasso - 16 Celebrity Zbog legendarne reklame iz osamdesetih stekla je status seks-simbola, a figura zbog koje je postala popularna i godinama kasnije ostala je postojana!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene