Biste li ju i vi izabrali?

Evo tko je žena koja brine o djeci Williama i Kate dok se ona oporavlja, ima posebnu obuku, a jedna riječ pred djecom joj je strogo zabranjena!

Maria Borrallo Maria Borrallo Profimedia 1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Maria Borrallo - 6 Maria Borrallo - 4 Maria Borrallo - 2 Maria Borrallo - 1 Maria Borrallo - 3 Maria Borrallo - 5 Maria Borrallo - 7 Maria Borrallo - 8 Maria Borrallo - 9 Maria Borrallo - 10 +7 Maria Borrallo - 11 Galerija

Maria Borrallo dadilja je koja je zadužena za brigu djece Kate Middleton i princa Williama, a slovi kao jedna od najboljih u svom poslu.

I dok se princeza Kate Middleton oporavlja od operacije abdomena na kojoj je bila još u siječnju, glavnu brigu o djeci nje i princa Williama preuzela je dadilja Maria Borrallo koja se školovala na poznatom koledžu Norland iz kojeg dolaze najbolje dadilje na svijetu.

Kraljevski je par zaključio da će im trebati pomoć oko budućeg potomstva još 2014. godine, kada je prvorođeni princ George imao samo osam mjeseci te su naravno angažirali jednu od najboljih dadilja na svijetu, Mariju.

Ona je bila sretnica koju su odabrali, a koja se školovala na prestižnom koledžu Norland u Bathu koji je specijaliziran za obuku oko brige o djeci, a njihove dadilje diljem svijeta zapošljavaju slavne osobe i kraljevske obitelji. Princa Williama i njegovog brata princa Harryja između ostalih je čuvala i dadilja Norlanda pa je to bio očit izbor za njega i Kate.

Pogledaji ovo Maria Borrallo Zanimljivosti Ova posebna žena odigrat će ključnu ulogu u životu Kate Middleton u sljedećim mjesecima, a odabrana je s posebnim razlogom!

Norland je poznat po svojoj rigoroznoj obuci, a osim učenja vještina kao što su samoobrana i sigurna vožnja, nekoliko stranih jezika, uče ih i da nikada ne izgovore jednu određenu riječ pred djecom o kojoj brinu.

Biste li vi angažirali dadilju poput Marije?

  • Da, bez razmišljanja!
  • Nema šanse, prestroga je.
  • Ne znam.

Ukupno glasova:

Prema autorici Louise Heren koja je provela godinu dana na koledžu istražujući za  svoj dokumentarac, Maria zna da kraljevsku djecu nikada neće nazvati "klincima". Umjesto toga, mora ih oslovljavati njihovim imenima ili nazivom djeca.

"Riječ klinac je zabranjena. To je znak poštovanja prema djeci kao pojedincima", izjavila je Louise za The Mirror.

Maria, koja već neko vrijeme živi s obitelji Wales i pratila ih je dosad na putovanjima, je vrlo stroga i Kate i William mogu imati svoje mišljenje o tome kako se odgaja njihovo troje djece, no ona neće odstupiti od svojih metoda.

Pogledaji ovo Kate Middleton Celebrity Britanski mediji u stanju pripravnosti zbog Kate Middleton, rečeno im je da budu na oprezu zbog hitne stvari?

"Sve Norlandove dadilje naučene su da imaju fleksibilan pristup svojoj praksi, što znači da rade s vama kako bi odgajale vašu djecu kako vi želite, u skladu sa standardima najbolje prakse", stoji na web stranici Norlanda.

A toga se pridržava i Maria.

"Ne dopušta stvaranje nereda i glupiranje. Postoje stroga večernja pravila kojih se moraju držati prije spavanja, a u nastojanju da im potiče apetit, svakih nekoliko dana dobivaju novu hranu na meniju", objasnila je stručnjakinja Louise za The Sun.

Također, većina dječje igre mora se odvijati van kuće, na otvorenom, bez obzira na vremenske prilike, a to uključuje vožnju biciklima, igranje s psima i igranje u vrtu.

"Ako lagano kiši, svejedno će ih izvesti van u prikladnoj odjeći", otkrila je Louise te dodala da djeca uče uz tradicionalne igre i zabavu, a da o vremenu provedenom ispred ekrana odlučuju samo roditelji, a to je nešto što im ne pada lako, pogotovo Williamu koji je to i sam priznao u prijašnjim intervjuima.

Na kraju važno je napomenuti da je Maria ta koja ih zapravo priprema za obavljanje kraljevskih dužnosti koje ih očekuju, ali i koje već sada obavljaju putujući s roditeljima i pojavljujući se na važnim javnim događanjima. Kraljevska obitelj Mariju doživljava kao članicu obitelji, a ona i Kate su navodno jako bliske.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Kate Middleton - 1 Kate Middleton i princ William Kate Middleton s Irskom gardom 2023. godine - 3 Princ William i Kate Middleton +25 Princ William i Kate Middleton Celebrity Britanski mediji u stanju pripravnosti zbog Kate Middleton, rečeno im je da budu na oprezu zbog hitne stvari?

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Iva i Nina Majoli Iva Majoli - 2 Iva Majoli - 4 Iva Majoli i Roberto Calegari +26 Iva Majoli Celebrity Iva Majoli objavila rijetke fotografije svoje kćeri, postala je prava ljepotica i krenula njenim stopama: "Wow, što je genetika čudo!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene