Ovo se dugo čekalo!

Pogledajte rijetki video u kojem se čuju glasovi prinčeva Louisa, Georgea i princeze Charlotte, kraljevski fanovi su izvan sebe!

Prinčevi Louis i George i princeza Charlotte - 9 Prinčevi Louis i George i princeza Charlotte - 9 Profimedia 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Prinčevi Louis i George i princeza Charlotte - 9 Prinčevi Louis i George i princeza Charlotte - 8 Prinčevi Louis i George i princeza Charlotte - 7 Prinčevi Louis i George i princeza Charlotte - 6 Prinčevi Louis i George i princeza Charlotte - 5 Prinčevi Louis i George i princeza Charlotte - 4 Prinčevi Louis i George i princeza Charlotte - 3 Prinčevi Louis i George i princeza Charlotte - 2 Prinčevi Louis i George i princeza Charlotte - 1 Princ Louis - 1 +19 Princ Louis - 2 Galerija

Kensingtonska palača objavila je video u kojem se mogu čuti glasovi princa Lousia, Georgea i princeze Charlotte što je inače prava rijetkost.

Maleni princ Louis imao je poprilično zanimljivo poslijepodne dok je pratio svoj obitelj u Baby Bank Windsor kako bi im pomogao s božićnim poklonima, a gdje se i dobro zabavio.

Nestašni član kraljevske obitelji, poznat po svojim razigranim nestašlucima, djelovao je zadivljeno kad je prebirao po vrećama s igračkama za siromašnu djecu dok je iz jedne od njih izvukao plastičnu lutku King Konga.

"Ovo je veliki frajer!", rekao je dok je pokazivao igračku svojoj starijoj sestri, princezi Charlotte, a bio je to rijetka prilika da se mogao čut njegov glas.

Charlotte, čiji se glas dosad mogao čuti također u samo nekoliko navrata, divila se svemu viđenom, pa je u jednom trenutku uzviknula "O la la!".

Sve to može se čuti u videu koji je objavila Kensingtonska palača na profilu na Instagramu, a u kojem se vidi kako troje malenih članova kraljevske obitelji nosi u centar vlastite donacije.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli The Prince and Princess of Wales (@princeandprincessofwales)

"Ovdje ima puno ljudi koji se odriču svog slobodnog vremena. I puno je volontera koji dolaze i pomažu. I tako ste vi dobrovoljci za ovu večer", pojasnila im je njihova majka, princeza Kate Middleton.

Ovo je bila rijetka prilika u kojoj kraljevski obožavatelji mogu čuti kako zvuče djeca Walesa. Naime, iako su se princ George, princeza Charlotte i princ Louis pojavljivali u javnosti u mnogim prilikama, uključujući platinasti jubilej i sprovod pokojne kraljice Elizabete te krunidbu kralja Charlesa, neuobičajeno je čuti ih kako govore pred kamerom.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Aleksandra Prijović i Filip Živojinović Aleksandra Prijović Aleksandra Prijović Aleksandra Prijović +25 Aleksandra Prijović Celebrity Aleksandra Prijović u suzama otkrila što je doživjela nakon koncerta u Areni, a evo i tko nije prihvatio njen poziv za gošću: "Da sam to znala ne bih dozvolila nikada..."

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Bianca Censori - 1 Bianca Censori - 2 Bianca Censori - 3 Bianca Censori - 5 +25 Bianca Censori - 5 Celebrity Grudi je izložila pogledima u prozirnom bodiju, ali ono što je nosila u rukama bilo je još čudnije od njezina bizarnog outfita

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene