Čekanju se nazire kraj?

Britanski mediji u stanju pripravnosti zbog Kate Middleton, rečeno im je da budu na oprezu zbog hitne stvari?

Kate Middleton Kate Middleton Profimedia 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Kate Middleton - 1 Kate Middleton i princ William Kate Middleton s Irskom gardom 2023. godine - 3 Princ William i Kate Middleton Princ William i Kate Middleton Kate Middleton Kate Middleton - 1 Kate Middleton i princ William Kate Middleton - 2 Kate Middleton s djecom +19 Kate Middleton - 1 Galerija

BBC je u navodnom stanju pripravnosti zbog Kate Middleton i objave koja bi trebala stići iz Buckinghamske palače, prenosi magazin Forbes.

Ne stišavaju se komentari i teorije zavjere koje kruže oko britanske princeze Kate Middleton koja se na službenim dužnostima nije pojavila od Božića, a u siječnju je bila podvrgnuta operaciji abdomena.

Od tada je viđena samo u kratkoj vožnji sa svojom majkom Carole Middleton pa s princem Williamom, a sada su je navodno vidjeli u lokalnoj trgovini.

I dok kruže priče o njezinom zdravstvenom stanju, problemima u braku s Williamom i slične teorije zašto se ne pojavljuje, Forbes saznaje da je urednicima BBC-a poručeno da budu na oprezu zbog moguće hitne objave iz kraljevske palače. Na društvenim su se mrežama pojavile sugestije da je BBC u pripravnosti zbog priopćenja o Kate, no iz te medijske kuće nisu htjeli odgovoriti na pitanju jesu li i kakvo su upozorenje dobili.

Pogledaji ovo Kate Middleton Celebrity Kate Middleton napokon viđena u javnosti prvi put u svom kaosu koji se događa posljednjih mjeseci, pojavila se na potpuno neočekivanom mjestu

Buckinghamska palača inače ima naviku da nekolicini urednika šalje upozorenja, primjerice prije nego što je objavljena vijest da kralj Charles boluje od raka, neki su bili već ranije obaviješteni o tome.

Očekuje se da će se princeza, koja je posljednji put javno viđena u Sandringhamu na Božić, vratiti na javnu dužnost nakon 17. travnja, kada se njezina djeca nakon uskrsnih praznika vrate u školu Lambrook u blizini Ascota.

Ipak, postoje sugestije da bi se Kate sada mogla i ranije vratiti i da bi je se čak moglo vidjeti na uskršnjoj jutarnjoj misi u kapeli St. George's na imanju Windsor.

Pogledaji ovo Kate Middleton Zanimljivosti Pogledajte dirljiv trenutak odavanja počasti Kate Middleton, njezina garda ju nije zaboravila na važan dan!

Podsjetimo, šuškanja o princezinu zdravstvenom stanju još su se više pojačala kada je javno preuzela krivnju za fotošopiranje obiteljske fotografije koju je Kensingtonska palača objavila na Majčin dan. Osim niza nesavršenosti mnogi su primijetili da Kate ne nosi vjenčani prsten, što je potaknulo brojne neutemeljene teorije o stanju njezina braka s princem Williamom.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Iva i Nina Majoli Iva Majoli - 2 Iva Majoli - 4 Iva Majoli i Roberto Calegari +26 Iva Majoli Celebrity Iva Majoli objavila rijetke fotografije svoje kćeri, postala je prava ljepotica i krenula njenim stopama: "Wow, što je genetika čudo!"

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: Haris Džinović - 1 In Magazin: Haris Džinović - 2 Haris i Melina Džinović - 2 Haris i Melina Džinović +13 In Magazin: Haris Džinović - 5 Celebrity Je li ovo pravi razlog razvoda Harisa i Meline Džinović? Nove informacije ne idu u prilog pjevačevim ranijim izjavama!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene