Lani je bila s njima

Pogledajte dirljiv trenutak odavanja počasti Kate Middleton, njezina garda ju nije zaboravila na važan dan!

Kate Middleton Kate Middleton Profimedia 1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Irska garda odaje počast Kate Middleton - 3 Irska garda odaje počast Kate Middleton - 1 Irska garda odaje počast Kate Middleton - 4 Irska garda odaje počast Kate Middleton - 2 Kate Middleton s Irskom gardom 2023. godine - 7 Kate Middleton s Irskom gardom 2023. godine - 5 Kate Middleton s Irskom gardom 2023. godine - 4 Kate Middleton s Irskom gardom 2023. godine - 3 Kate Middleton s Irskom gardom 2023. godine - 6 Kate Middleton s Irskom gardom 2023. godine - 2 +24 Kate Middleton s Irskom gardom 2023. godine - 1 Galerija

Irska garda odala je počast Kate Middleton, svojoj odustnoj pukovnici koja se oporavlja od operacije abdomena i nije mogla biti s njima na paradi povodom Dana svetog Patrika.

Irska garda odala je počast svojoj odsutnoj pukovnici, princezi od Walesa tijekom svoje godišnje parade koja je održana povodom Dana svetog Patrika.

42-godišnju Kate Middleton na tradicionalnoj je paradi zamijenila Lady Ghika, supruga pukovnika general-bojnika Sir Christophera Ghika koja je zaštitnoj maskoti garde, psu Seamusu poklonila djetelinu što je inače običaj u skladu s tradicijom.

Prije samo godinu dana, Kate je napravila isto odjevena u tirkizni kaput i s djetelinom na reveru. Proslava Dana svetog Patrika 2023. godine bila je Kateina prva proslava na kojoj je sudjelovala kao počasna pukovnica, nakon što je tu ulogu preuzela od svog supruga, princa Williama.

Pogledaji ovo Princ William Zanimljivosti Evo zašto princ William ne nosi svoj vjenčani prsten, razlog je jednostavan iako je to mnogima baš sumnjivo

No ona se trenutačno oporavlja kod kuće nakon operacije abdomena na kojoj je bila u siječnju, irska garda odala joj je počast, a video isječak koji je britanska vojska objavila na platformi X prikazuje vojnike kako podižu svoje šešire dok su tri puta klicali u čast princeze.

Jeste li znali da Kate ima čin pukovnice?

  • Da, znam sve o Kate Middleton!
  • Prvi glas!

Ukupno glasova:

Nakon toga na službenom profilu princa i princeze od Walesa objavljen je video i čestitka blagdana.

"Sretan dan Svetog Patrika! Evo kratkog prikaza irske garde koja vježba za svoju godišnju paradu. Sretno svima koji danas slave", stoji uz video.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli The Prince and Princess of Wales (@princeandprincessofwales)

Pogledaji ovo Kate Middleton i Meghan Markle Celebrity Meghan Markle nudi svoju pomoć Kate Middleton, javila joj se nekoliko puta, a evo kako je ona reagirala na to!

Tijekom prošlogodišnje proslave Kate je održala govor u kojem je izrazila ponos zbog preuzimanja titule.

"Stvarno ne mogu biti ponosnija što danas stojim ispred vas. Zaista je prava čast biti vaša pukovnica. Ovdje sam da vas saslušam, podržim i podržim vas u svemu što radite, to je odgovornost koju ne shvaćam olako", rekla je tada i zahvalila se Williamu na tituli.

Prije sudjelovanja na ceremoniji, Kate se pridružila istoj pukovniji na jednodnevnim vojnim vježbama i to u snježnim uvjetima i našalila se da je događaj protekao u hladnom tonu.

"Sve što sam vidjela bio je entuzijazam, ponos i nevjerojatna predanost. Bila sam jako impresionirana vašim inzistiranjem na tome da ništa nije tako loše kao što se čini, i – najviše od svega, vašim bezgraničnim, veličanstvenim smislom za humor. To je ono što vas čini onim što jeste i što Irsku gardu čini jedinstvenom", naglasila je tada ponosna Kate i pridružila članovima pukovnije i njihovim obiteljima na druženju uz pivo Guinness.

Proslava u Kateinoj odsutnosti dolazi u trenutku kada se priča da su princ i princeza od Walesa shrvani zbog nagađanja o njihovom braku na društvenim mrežama, dok se ona oporavlja od operacije. Princeza Kate nije se službeno pojavila u javnosti otkako je 16. siječnja bila podvrgnuta operaciji abdomena, što je dovelo do niza nagađanja o njezinom nepoznatom zdravstvenom stanju. Ona su još više pojačala kada je javno preuzela krivnju za fotošopiranje obiteljske fotografije koju je Kensingtonska palača objavila na Majčin dan. Osim niza nesavršenosti mnogi su primijetili da Kate ne nosi vjenčani prsten, što je potaknulo brojne neutemeljene teorije o stanju njezina braka s princem Williamom.

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Bianca Censori - 2 Bianca Censori - 3 Bianca Censori - 4 Bianca Censori - 1 +28 Bianca Censori i Kanye West - 9 Celebrity Otkriven stvarni razlog zašto kontroverzni glazbenik tjera suprugu da nosi odjeću koje se većina srami, to se događa zbog sasvim druge osobe?

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Princ William Kate Middleton Kralj Charles Kralj Charles +26 Princ Harry Zanimljivosti Evo zašto princ William ne nosi svoj vjenčani prsten, razlog je jednostavan iako je to mnogima baš sumnjivo

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene