Što je sada ovo?

Instagram poslao upozorenje zbog fotografije Kate Middleton: "Jako licemjerno i tužno"

Kate Middleton Kate Middleton Profimedia 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Kate Middleton s djecom Kate Middleton Kate Middleton s djecom Kate Middleton - 1 Princ William i Kate Middleton Princ William i Kate Middleton Kate Middleton Kate Middleton - 2 Kate Middleton Kate Middleton i princ William - 2 +19 Kate Middleton i princ William - 3 Galerija

Instagram se ogradio od fotografije Kate Middleton koju je ona objavila na Instagramu i poslao upozorenje zbog iste.

Ne stišava se bura oko fotografije koju je princeza Kate Middleton objavila na svom profilu na Instagramu povodom britanskog Majčinog dana, a za koju je naknadno priznala kako ju je uredila i izmijenila prije objave.

Zbog sporne fotografije sada su odlučili reagirati i iz Instagrama i to tako da su se ogradili od nje.

"Izmijenjena fotografija/videozapis. Istu izmijenjenu fotografiju su u drugoj objavi pregledale neovisne organizacije za provjeru točnosti podataka. Sadržaj se može malo razlikovati. Neovisnom provjerom točnosti podataka utvrđeno je da je fotografija ili slika uređena tako da bi mogla zavarati ljude, ali ne zato što je prikazana izvan konteksta.
Kontrolor točnosti podataka: EFE Verifica Zaključak: Izmijenjena fotografija/videozapis", stoji u upozorenju ispod fotografije.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli The Prince and Princess of Wales (@princeandprincessofwales)

Je li ovo upozorenje Instagrama opravdano?

  • Da!
  • Ne, pretjerali su.
  • Ne pratim situaciju.

Ukupno glasova:

Pratitelje kraljevske obitelji takvo je upozorenje pomalo uznemiralo i naljutilo pa su se oglasili u komentarima.

"Stavljaju li takva upozorenja i na svaku fotografiju Kim Kardashian?", "To sam i pomislila. Što se zapravo događa?", "A što radi pola ljudi na Instagramu?", "Jako licemjerno i tužno", neki su od komentara.

Pogledaji ovo kraljica Camilla s obitelji - 14 Celebrity Što radi kraljica Camilla dok skandal oko Kate Middleton ne jenjava? Pojavila se na prestižnom festivalu, a dogodio se i kraljevski poljubac!

Šarmantna fotografija nasmijane Kate s malenim Georgeom, Charlotte i Louisom objavljena je na britanski Majčin dan kako bi se utišale tinjajuće glasine o njezinom zdravlju nakon operacije abdomena u siječnju. Umjesto toga, rijetka kraljevska pogreška rezultirala je još novom eksplozijom teorija zavjere.

Pogledaji ovo Princ William Celebrity Princ William pojavio se na istom događaju gdje je bio i brat Harry, a evo kako su se izbjegli!

Šest vodećih svjetskih foto-agencija, uključujući Press Association, povuklo je spornu fotografiju iz svojih arhiva zbog zabrinutosti da je lažirana. Kate se zbog toga odlučila javno oglasiti i javno se ispričati zbog strke koju je izazvala te napisala u priči na Instagramu da je sama uređivala fotografiju prije objave.

''Kao mnogi amateri fotografi, i ja ponekad eksperimentiram s uređivanjem. Želim se ispričati za zbrku koju sam izazvala objavljivanjem fotografije. Nadam se da su svi imali lijep Majčin dan'', pisalo je u priči koju je podijelila na Instagramu.

1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Angela Rozas Saiz - 1 Angela Rozas Saiz - 2 Angela Rozas Saiz - 3 Katy Perry - 7 +21 Katy Perry - 6 Celebrity Je li ova manekenka zajedno s Katy Perry pokrenula novi trend s haljinama koje otkrivaju pozadinu?

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Dino i Duje Rađa Duje Rađa s majkom Željanom Dino i Duje Rađa Duje Rađa +15 Duje Rađa Celebrity Dino Rađa iz prvog braka ima sina koji je krenuo njegovim stopama, poznato je i u kakvom je odnosu s njegovom suprugom Viktorijom!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene