predvodila članove kraljevske obitelji

Što radi kraljica Camilla dok skandal oko Kate Middleton ne jenjava? Pojavila se na prestižnom festivalu, a dogodio se i kraljevski poljubac!

kraljica Camilla s obitelji - 14 kraljica Camilla s obitelji - 14 Profimedia 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju kraljica Camilla s obitelji - 14 kraljica Camilla s obitelji - 13 kraljica Camilla s obitelji - 12 kraljica Camilla s obitelji - 11 kraljica Camilla s obitelji - 10 kraljica Camilla s obitelji - 9 kraljica Camilla s obitelji - 8 kraljica Camilla s obitelji - 7 kraljica Camilla s obitelji - 6 kraljica Camilla s obitelji - 5 +19 kraljica Camilla s obitelji - 4 Galerija

Kraljica Camilla na prestižnim utrkama konja pojavila se u elegantnom stilu, predvodeći članove kraljevske obitelji na spomenutom festivalu.

Dok skandal s fotošopiranjem i teorije zavjere s Kate Middleton ne jenjavaju, u isto vrijeme kraljica Camilla pokazala je svoje modno umijeće dok je predvodila članove kraljevske obitelji na "Style Wednesday" festivalu u Cheltenhamu. 

Kraljeva supruga na utrkama je nosila elegantan zeleni kaput u kombinaciji sa živopisnim cvjetnim šalom i šeširom obrubljenim umjetnim krznom.

Pogledaji ovo Princ William Celebrity Princ William pojavio se na istom događaju gdje je bio i brat Harry, a evo kako su se izbjegli!

Na prestižnom događaju četverodnevnog festivala, koji se prije nazivao "Ladies Day", pridružili su joj se njezin sin Tom Parker-Bowles, Zara i Mike Tindall, princeza Anne i princeza Eugenie te Jack Brooksbank.

Ocijenite Camillin outfit.

  • Top!
  • Flop!

Ukupno glasova:

Ubrzo nakon njihova dolaska 42-godišnja Zara i njezin suprug, bivši ragbijaš Mike, izmijenili su poljubac u usne prije nego što je kraljeva nećakinja otišla sa svojom 33-godišnjom sestričnom Eugenie.

Fotografiju poljupca možete pogledati OVDJE.

76-godišnja kraljica, koja je obožavateljica konjskih utrka, pridružila se drugim bliskim rođacima, uključujući kćer Lauru Lopes i njezina supruga Harryja, nećaka Sir Bena Elliota.

Pogledaji ovo Princ William i Kate Middleton Celebrity Tko je navodna ljubavnica princa Williama, koja je sada upletena u skandal s Kate Middleton? Šuška se da je i princeza bila nevjerna, i to s članom kraljevske obitelji!

Podsjećamo, cijeli svijet trese skandal otkako je Kate nestala iz javnosti nakon operacije abdomena, a nagađanja oko princezina zdravstvenog stanja dodatno je rasplamsala njezina fotošopirana fotografija s djecom na Instagramu, koja je protumačena kao loš pokušaj kraljevske obitelji da umiri glasine.

Zatim su princ William i Kate u ponedjeljak snimljeni zajedno u automobilu dok su napuštali dvorac Windsor, a sada je zbog tih fotografija izbio novi skandal.

Pogledaji ovo Princ William i princ Harry Celebrity Princa Williama i Harryja više ne može povezati ni ona najčvršća veza, pojavit će se na događanju posvećenoj njihovoj majci, ali...

Naime, mnogi su primijetili kako na fotografiji da zid od opeke iznad automobila izgleda drukčije nego kroz prozor automobila, točnije razlikuju se boja i veličina cigli, zbog čega su se pojavile sumnje da je i ta fotografija uređena, piše Daily Mail.

Pogledaji ovo Princ William i kraljica Camilla - 7 Zanimljivosti Kakve to privilegije ima princ William? Mnogi se pitaju zašto pred kraljicom Camillom nije napravio ono što svi moraju!

Iste fotografije izrodile su još jednu popularnu teoriju zavjere oko toga da na njima uopće nije Kate, već navodna dugogodišnja ljubavnica princa Williama markiza od Cholmondeleyja Sarah Rose Hanbury.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Knoll - 4 Ivana Knoll - 3 Ivana Knoll - 1 Ivana Knoll +25 Ivana Knoll - 2 Celebrity Nove eksplicitne fotke Ivane Knoll zasjenila je pogreška u fotošopu o kojoj sada pričaju njezini fanovi: ''Jesu li to...?''

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Goran Vinčić - 3 Goran Vinčić - 8 Goran Vinčić - 13 Goran Vinčić - 20 +25 Goran Vinčić - 19 Celebrity Naš komičar koji ruši rekorde veliku zaslugu u svemu pridaje supruzi: ''Moja žena je nezamjenjiva, bez nje ne bi bilo mog uspjeha!''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene