Postoje pravila

Kakve to privilegije ima princ William? Mnogi se pitaju zašto pred kraljicom Camillom nije napravio ono što svi moraju!

Princ William i kraljica Camilla - 7 Princ William i kraljica Camilla - 7 Profimedia 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Princ William i kraljica Camilla - 8 Princ William i kraljica Camilla - 6 Princ William i kraljica Camilla - 5 Princ William i kraljica Camilla - 4 Princ William i kraljica Camilla - 3 Princ William i kraljica Camilla - 1 Princ William i kraljica Camilla - 2 Princ William i Kate Middleton Princ William - 1 Princ William - 2 +19 Princ William - 3 Galerija

Princ William i kraljica Camilla sudjelovali su na obilježavanju Dana Commonwealtha, no mnoge je začudilo jer princ nije napravio ono što svi moraju kad je susreo kraljicu.

Princ William i kraljica Camilla bili su na službi povodom obilježavanja Dana Commonwealtha u Westminster Abbeyju.

No, za razliku od svog strica, vojvode od Edinburgha, princ William se nije naklonio kraljici kad su se članovi kraljevske obitelji okupili već ju je pozdravio poljupcima u obraz.

Mnogi su se zapitali zašto jer se, otkako su postali kralj i kraljica, Charlesu i Camilli svi moraju nakloniti kod susreta.

Pogledaji ovo Kate Middleton Celebrity Kate Middleton oglasila se nakon što je njezina posljednja fotografija zbog grešaka u Photoshopu glavna tema svjetskih medija, ovako se opravdala!

Ipak, postoji logičan razlog zašto se William nije poklonio.

Naime, ako član kraljevske obitelji ne pozdravlja kralja ili kraljicu naklonom, to je obično zato što su se već vidjeli tog dana, a kraljica i princ od Walesa viđeni su kako razgovaraju i prije puštanja nacionalne himne.

Prema web stranici kraljevske obitelji, ne postoje obavezni kodeksi ponašanja prilikom susreta s kraljem i kraljicom ili članom kraljevske obitelji, ali mnogi ljudi žele poštivati tradiciju, a ona je za muškarce mali naklon, a za žene poseban naklon.

Više o obvezi klanjanja pisali smo OVDJE.

Pogledaji ovo kralj Charles - 4 Celebrity Kralj se vratio na posao: Buckinghamska palača objavila je fotografije na kojima Charles nasmijano pozira dok obavlja dužnosti!

Inače, Camilla i William na događanje su došli bez svojih partnera, kralja Charlesa III. i princeze Kate, koji se trenutno ne pojavljuju u javnosti zbog svojih zdravstvenih problema.

Kralj je u unaprijed snimljenoj poruci koja je puštena tijekom ceremonije rekao da je najdublje dirnut predivno ljubaznim i pažljivim, dobrim željama za njegovo zdravlje, i zauzvrat, može samo nastaviti služiti najbolje što može, u cijelom Commonwealthu.

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Nina Badrić i Tina Renić Nina Badrić Nina Badrić Nina Badrić - 4 +27 Petar Grašo, Nina Badrić Celebrity Zbog ove fotografije Nini Badrić pišu da je sve ljepša i ljepša, no ona se samo htjela pohvaliti jednom od najdražih osoba u životu!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Pamela Anderson - 12 Pamela Anderson - 8 Pamela Anderson - 10 Pamela Anderson - 9 +25 Pamela Anderson - 3 Celebrity Bivša seks-bomba 90-ih na zabavu poslije Oscara došla bez trunke šminke, a društvo joj je pravila njezina najdraža osoba!

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene