liječenje ide na bolje

Kralj se vratio na posao: Buckinghamska palača objavila je fotografije na kojima Charles nasmijano pozira dok obavlja dužnosti!

kralj Charles - 4 kralj Charles - 4 Profimedia 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju kralj Charles - 5 Kralj Charles - 2 kralj Charles - 3 kralj Charles - 2 kralj Charles - 1 Princ Harry i kralj Charles Kralj Charles - 2 Kralj Charles - 1 Kralj Charles III. i kraljica Camilla Kralj Charles III. i kraljica Camilla +19 Kralj Charles i Camilla Parker Bowles Galerija

Prošlog mjeseca kralju Charlesu dijagnosticiran je neidentificirani rak, zbog čega se povukao s javnih dužnosti, ali čini se da se sada vratio na posao.

Kao što je javnosti već vrlo dobro poznato, kralj Charles trenutačno se liječi od raka, ali sada se kralj vratio na posao te je viđen nasmijan na nizu fotografija koje je objavila Buckinghamska palača.

Na fotografijama se 75-godišnji Charles rukuje s alžirskim veleposlanikom Ujedinjenog Kraljevstva, Nourredineom Yazidom.

Charles se također tijekom večeri susreo i s veleposlanikom Mauritanije Sambom Mamadouom.

Također, Kralj Charles održao je i video poziv s kanadskim premijerom Jinom Trudeustauom u Buckinghamskoj palači uslijed liječenja od raka te je slikan kako sjedi ispred kompjuterskog ekrana dok je pričao s premijerom.

Inače, supruga princa Williama, Kate Middleton, podvrgnula se operaciji abdomena te se trenutačno oporavlja, ali mnogi su tvrdili da je čudno kako se vojvotkinja od Walesa nije nigdje pojavila od Božića, no ipak je nedavno viđena u blizini dvorca Windsor, dok ju je u automobilu vozila njezina majka Carole Middleton. Bila je ozbiljnog izraza lica, a pogled je sakrila iza tamnih sunčanih naočala.

Prema navodima britanskih medija, Kate bi se trebala vratiti kraljevskim dužnostima 8. lipnja ove godine. 

Kate se oporavlja u obiteljskom domu u Adelaide Cottageu u Windsoru, a princ William nedavno je na jednom događaju, na koji je došao sam, zahvalio svima na porukama podrške koje stižu njegovoj supruzi Kate, ali i ocu kralju Charlesu.

"To nam jako puno znači", istaknuo je tada William.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene