''strašno je ovo''

Pojavile se nove informacije o Kate Middleton, poslano je i upozorenje na koje bi svi trebali pripaziti zbog nje

Kate Middleton Kate Middleton Profimedia 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Kate Middleton s djecom Kate Middleton - 2 Princ William i Kate Middleton Kate Middleton Kate Middleton Kralj Charles, kraljica Camila, princ William, Kate Middleton - 1 Kate Middleton - 2 Božićna čestitka princa Williama i Kate Middleton Kate Middleton - 7 Kate Middleton i princ William +21 Kate Middleton i princ William - 3 Galerija

Kate Middleton se našla pod velikim pritiskom zbog fotografije koju je objavila za Majčin dan, a upućeni tvrde kako se zbog svega osjeća poprilično loše.

Princeza Kate Middleton dobro se oporavlja i vratit će se svojim kraljevskim dužnostima do Uskrsa, barem tako tvrde kraljevski insajderi, ali pojašnjavaju kako joj je potreban dodatan mir dok se nosi s posljedicama strke koju je izazvala objavljivanjem svoje fotografije povodom britanskog Majčinog dana.

Kate se javno ispričala putem društvenih mreža jer je pretjerano uredila obiteljsku fotografiju za Instagram, za koju su mnogi pomislili da je lažna pa su je čak i vodeće svjetske foto-agencije iz opreza povukle sa svojih stranica. Dogodilo se to nakon niza teorija zavjera o njezinom zdravstvenom stanju nakon operacije abdomena kojoj se podvrgnula u siječnju i tek je nedavno viđena u javnosti, prvi put nakon Božića.

Pogledaji ovo Kate Middleton s djecom Celebrity Evo zašto je nova fotka Kate Middleton s djecom postala sporna, je li moguće da ove pogreške u fotošopiranju nitko nije primijetio?

No sada su javili izvori iz kraljevskih krugova koji upozoravaju na negativan učinak koji bi raznorazne glasine mogle imati na buduću kraljicu dok se oporavlja od operacije.

"Strašno je puno biti pod ovolikim povećalom javnosti dok se oporavljaš od teške operacije. Glasine su, osobito na društvenim mrežama, izmakle kontroli, ali Kate se dobro oporavlja i vratit će se do Uskrsa. Samo joj treba dati mira", rekao je izvor za Page Six.

"Brinem se zbog sve ove pozornosti oko Catherine. Nije izgledala nimalo sretno u autu u ponedjeljak", dodao je drugi izvor.

Pogledaji ovo Kate Middleton Zanimljivosti Ovako su stručnjaci analizirali novu fotografiju Kate Middleton koja je uzburkala javnost: "Boli me mozak što to moram isticati"

Kate je naime viđena na stražnjem sjedalu automobila sa svojim suprugom Williamom dok su odlazili iz Windsora, a prema pisanju Daily Maila ona je išla na privatni sastanak, a on je odradio dva kraljevska angažmana na kojima ga ona nije pratila.

Kraljevska komentatorica Jennie Bond zaključila je da Kate sigurno osjeća veliki pritisak te upozorila da je ne treba maltretirati zbog fotografija, da joj je Majčin dan sigurno uništen i da nije izgledala sretno na posljednjim fotografijama.

"Postoji opasnost da maltretiramo ženu koja se pokušava oporaviti od vrlo ozbiljne operacije. Razmišljam o tome kako se sigurno osjeća jutros. Apsolutno jadno, mislim. Snimljena je s Williamom i prema onome što smo vidjeli, nije izgledala baš sretno, sigurno sada osjeća veliki pritisak. Taj pritisak se udvostručio i udvostručio i mislim da je psihički i fizički u krhkom stanju. I trebali bismo je pustiti", zaključila je Bond.

1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Minea, Igor Mešin i Filip Detelić, TLZP - 8 Minea, Igor Mešin i Filip Detelić, TLZP - 2 Minea, Igor Mešin i Filip Detelić, TLZP - 3 Minea, Igor Mešin i Filip Detelić, TLZP - 5 +17 Minea, Igor Mešin i Filip Detelić, TLZP - 4 Zanimljivosti Minea zbog trzavica među voditeljima morala intervenirati na pozornici: "Dečki moji, pa zar i na televiziji?"

1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Josh Hartnett i Tamsin Egerton Josh Hartnett i Tamsin Egerton Josh Hartnett i Tamsin Egerton Josh Hartnett i Tamsin Egerton +12 Josh Hartnett i Tamsin Egerton Celebrity Tko je ljepotica koja je osvojila srce nekadašnjeg miljenika žena? Zbog nje se povukao na vrhuncu slave, a nedavno je otkrivena i njihova velika tajna!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene