Rijedak zajednički izlazak

Tko je ljepotica koja je osvojila srce nekadašnjeg miljenika žena? Zbog nje se povukao na vrhuncu slave, a nedavno je otkrivena i njihova velika tajna!

Josh Hartnett i Tamsin Egerton Josh Hartnett i Tamsin Egerton Profimedia 1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Josh Hartnett i Tamsin Egerton Josh Hartnett i Tamsin Egerton Josh Hartnett i Tamsin Egerton Josh Hartnett i Tamsin Egerton Josh Hartnett i Tamsin Egerton Josh Hartnett (Foto: Profimedia) Josh Hartnett i Tamsin Egerton Josh Hartnett i Tamsin Egerton Josh Hartnett i Tamsin Egerton Josh Hartnett i Tamsin Egerton +6 Josh Hartnett i Tamsin Egerton Galerija

Josh Hartnett je na dodjelu Oscara došao sa suprugom Tamsin Egerton koju nije ispuštao iz ruku i koja je sve očarala svojom pojavom.

Glumac Josh Hartnett (45) početkom 2000-ih bio jedno od najperspektivnijih holivudskih imena i miljenik žena, no na vrhuncu slave odlučio se povući iz javnosti.

Posljednjih ga se godina rijetko može vidjeti na holivudskim događajima, no nije propustio ovogodišnju dodjelu Oscara, na kojoj je slavio film "Opennheimer" u kojem Josh glumi američkog fizičara Ernesta Lawrencea.

Josh je na svečanost došao u pratnji svoje supruge Tamsin Egerton (35), britanske glumice najpoznatije po ulogama u filmovima "St Trinian's" i "Keeping Mum" te u seriji "Camelot" u kojoj je glumila Guinevere.

Tamsin je doslovno zablistala u zlatnoj haljini, u kojoj je bila mamac za poglede, a Josh je nije ispuštao iz ruku.

Nove fotografije samozatajnog para pogledajte u galeriji.

Nedavno se doznalo i kako su u tajnosti dobili i četvrto dijete, a sretne vijesti otkrio je sam glumac.

"Imam četvero djece, živim na selu. Zauzet sam ili radom ili brigom o njima", izjavio je Hartnett na dodjeli nagrada Screen Actors Guild (SAG).

Pogledaji ovo Josh Hartnett (Foto: Getty Images) Nekad i sad Za njim su uzdisale žene diljem svijeta, a on je na vrhuncu slave samo nestao, evo za čime najviše žali!

Hartnett i Egerton vjenčali su se 2012. godine nakon čega se on odlučio povući iz javnosti i posvetiti obiteljskom životu, i to u vrijeme kada su ga časopisi svrstavali među najzgodnije muškarce na svijetu i prozivali ga nasljednikom Leonarda DiCaprija i Matta Damona.

"Imao sam osjećaj da mi je netko ukrao čitav život. Sve te naslovnice časopisa na kojima su bile moje fotografije niti malo nisu prikazivale život kakav sam živio. Trenutačno se osjećam dobro jer me više ne maltretiraju paparazzi kao prije", prisjetio se Josh u jednom ranijem intervjuu. Danas se bavi pisanjem scenarija i režijom, a te je vještine usavršio nakon što je prestao glumiti te je imao više vremena da se posveti sebi.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Antonija Šola i Mario Regelja Antonija Šola i Mario Regelja Antonija Šola i Mario Regelja Minea i Antonija Šola +25 Antonija Šola kao Minea Celebrity Antonija Šola na Instagramu objavila da joj je Minea ukrala dečka, on je pjevač u našem popularnom bendu: "O sugar, honey dečko moj''

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput - 1 Maja Šuput - 2 +27 Maja Šuput - 3 Celebrity Sjećate li se kako je Maja Šuput izgledala 2001. godine? Nije bila plavuša i imala je potpuno drugačiji imidž od onog danas!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene