nestao na vrhuncu slave

Srcolomac iz 90-ih dobro čuva svoju privatnost, a sada se pojavio u javnosti nakon dugo vremena i podijelio tajnu koju je čuvao

Josh Hartnett Josh Hartnett Profimedia 1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Josh Harnett - 12 Josh Harnett - 7 Josh Harnett - 10 Josh Harnett - 9 Josh Hartnett, Hugh Grant Josh Harnett - 11 Josh Harnett - 6 Josh Harnett - 5 Josh Harnett - 4 Josh Harnett - 3 +9 Josh Harnett - 2 Galerija

Josh Hartnett nekada je bio simpatija svih žena, osvajao je brojne ljepotice, glumio u popularnim filmovima, a onda je nestao iz središta pozornosti. Sada se pojavio na dodjeli SAG nagrada i otkrio nešto o privatnom životu.

Američki glumac Josh Hartnett podijelio je velike vijesti u subotu na dodjeli nagrada "Screen Actors Guild Awards".

Naime, zvijezda "Pearl Harbora" potajno je dočekao četvrto dijete sa suprugom Tamsin Egerton, a u razgovoru za "Gold Derby", srcolomac iz 90-ih otkrio je da ima ukupno četvero djece.

"Imam četvero djece, živim na selu. Zauzet sam ili radom ili brigom o njima", izjavio je Hartnett.

Pogledaji ovo Josh Hartnett (Foto: Profimedia) Celebrity Dugogodišnju partnericu upoznao je dok su žene diljem svijeta za njim gubile glavu, a sada su potvrdili sretne vijesti

Glumac koji je jedno vrijeme izlazio s Gisele Bundchen bio je na dodjeli nagrada za film "Oppenheimer" koji je režirao Christopher Nolan.

Film je osvojio SAG nagradu za izvanrednu glumačku postavu u filmu.

"Biti u filmu s ostalim glumcima i upravo Chrisova odluka da me odabere za ovu ulogu bio je pobjednički cilj", rekao je za Live From E!: SAG Awards.

Pogledaji ovo Josh Hartnett (Foto: Getty Images) Nekad i sad Za njim su uzdisale žene diljem svijeta, a on je na vrhuncu slave samo nestao, evo za čime najviše žali!

45-godišnji glumac je najpoznatiji po svom filmu "Pearl Harbor" iz 2001. u kojem su glumili i Ben Affleck, Jennifer Garner i William Lee Scott.

Sjećate li se Hartnetta?

  • Da
  • Ne

Ukupno glasova:

Trenutačno snima samo povremene projekte poput "Oppenheimera" jer većinu vremena provodi u Engleskoj sa svojom obitelji.

On i njegova supruga vjenčali su se 2021. godine nakon što su se upoznali na snimanju filma "Ljubavnici".

Pogledaji ovo Josh Hartnett (Foto: Getty Images) Celebrity Povukao se na vrhuncu slave dok su žene za njim gubile glavu, a sada je otkrio tajnu koju je uspješno čuvao od 2019. godine

Prvo dijete rodilo im se 2015. godine, potom su 2017. dobili drugo, a 2019. i treće.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Kate Middleton Kate Middleton - 2 Kate Middleton s djecom Kate Middleton - 2 +26 Princ William i Kate Middleton Celebrity Iz palače stižu nove vijesti o zdravstvenom stanju Kate Middleton nakon što je princ William zabrinuo javnost svojim posljednjim potezom

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Gary Sinise Gary Sinise Gary i Mac Sinise - 1 Gary i Mac Sinise - 2 +13 Gary Sinise - 1 Nekad i sad Odigrao je nezaboravnu ulogu u filmu Forrest Gump, no teško je povjerovati da je to isti glumac kojeg već godinama gledamo u hit-seriji!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene