gdje se skriva?

Za njim su uzdisale žene diljem svijeta, a on je na vrhuncu slave samo nestao, evo za čime najviše žali!

Josh Hartnett (Foto: Getty Images) Josh Hartnett (Foto: Getty Images) Getty Images 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Josh Hartnett (Foto: Getty Images) Josh Hartnett (Foto: Profimedia) Josh Hartnett (Foto: Profimedia) Josh Hartnett (Foto: Getty Images) +0 Josh Hartnett (Foto: Getty Images) Galerija

Josh Hartnett danas živi sa svojom obitelji u rodnoj Minnesoti, a priznao je za čim najviše žali s početka svoje karijere.

Šarmer Josh Hartnett je prije 20 godina bio jedan od najperspektivnijih glumaca Hollywooda te mu se smiješila uspješna karijera, no na vrhuncu slave se odlučio povući te se vratio u svoj rodni grad u američkoj Minnesoti. 43-godišnji glumac sada je za News.com.au otkrio zbog čega najviše žali u čitavoj svojoj karijeri.

Pogledaj i ovo Josh Hartnett (Foto: Profimedia) nakon deset godina Dugogodišnju partnericu upoznao je dok su žene diljem svijeta za njim gubile glavu, a sada su potvrdili sretne vijesti

U intervjuu je istaknuo kako mu je ponuđena uloga u hit-filmu "Planina Brokeback" iz 2005. godine, no to je odbio te je u filmu umjesto njega glumio njegov pokojni kolega Heath Ledger.

"Nažalost, htio sam snimiti Planinu Brokeback, ali imao sam ugovor za film Black Dahlia te sam morao odustati od toga", priznao je glumac. Otkrio je kako su u hit-filmu koji je osigurao status Heathu Ledgeru i Jakeu Gyllenhaalu trebali originalno glumiti on i Joaquin Phoenix, no producenti su na kraju promijenili glavne uloge.

Često je govorio kako mu nije žao što je odbio uloge Supermana i Batmana, ali zbog Planine Brokeback jako žali. "Oduvijek sam htio poljubiti Joaquina Phenixa", šali se Hartnett.

Za Hartnettom su inače uzdisale djevojke diljem svijeta, no posljednjih godina izbjegava crvene tepihe te davanje izjava za medije, a početkom ove godine je otkrio kako su on i supruga Tamsin Egerton krajem 2019. godine dobili treće dijete.

"Najviše sam ponosan na to što sam otac troje djece i što imam sjajan odnos s partnericom", kazao je glumac, a natuknuo je i da priprema neke nove projekte, no nije odavao detalje. Više detalja o trećem djetetu nije otkrivao, a uspješno taji imena sve svoje djece.

Hartnett i Egerton vjenčali su se 2012. godine, nakon čega se odlučio posvetiti obiteljskom životu, i to u vrijeme kada su ga časopisi svrstavali među najzgodnije muškarce na svijetu i prozivali ga nasljednikom Leonarda DiCaprija i Matta Damona.

"Imao sam osjećaj da mi je netko ukrao čitav život. Sve te naslovnice časopisa na kojima su bile moje fotografije nimalo nisu prikazivale život kakav sam živio. Trenutačno se osjećam dobro jer me više ne maltretiraju paparazzi kao prije", prisjetio se Josh u jednom ranijem intervjuu. Danas se bavi pisanjem scenarija i režijom, a te je vještine usavršio nakon što je prestao glumiti te je imao više vremena da se posveti sebi.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Luke Evans (Foto: Profimedia) +0 Luke Evans (Foto: Profimedia) Celebrity Ljubakao se na plaži s misterioznim frajerom dok su svi gledali u njegovo nevjerojatno isklesano tijelo!

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Chris Noth i supruga Tara (Foto: AFP) Chris Noth (Foto: Profimedia) Chris Noth i Tara Lynn Wilson (Foto: Instagram) Chris Noth i Tara Lynn Wilson (Foto: Instagram) +4 Chris Noth, Tara Lynn Wilson (Foto: Profimedia) Celebrity Kako izgleda 27 godina mlađa žena velikog zavodnika s malih ekrana kojeg svi znaju kao Facu iz Seksa i grada?

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene