mamac za poglede

Ljubakao se na plaži s misterioznim frajerom dok su svi gledali u njegovo nevjerojatno isklesano tijelo!

Luke Evans (Foto: Profimedia) Luke Evans (Foto: Profimedia) Profimedia 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Luke Evans (Foto: Profimedia) +0 Luke Evans (Foto: Profimedia) Galerija

Luke Evans prije nekoliko mjeseci je prekinuo vezu s Rafaelom Olarrom, a od onda se zabavlja s misterioznim muškarcem, čije ime još nije otkrio.

Glumac Luke Evans redovito obožavateljima na društvenim mrežama pokazuje svoje isklesano tijelo, a ovoga tjedna na plaži u Miamiju bio je pravi mamac za poglede. 42-godišnji glumac, koji je inače zvijezda filma "Devet potpunih neznanaca", ponosno je pokazao svoju preplanulu put te je na plaži uživao s nepoznatim muškarcem, za kojeg mnogi tvrde kako je njegov novi dečko o kojem još ništa previše nije otkrio.

Pogledaj i ovo Luke Evans Opet ljubi Glumac poznat po isklesanom tijelu pokazao novog dečka, ovog puta izbor je pao na zgodnog grafičkog dizajnera

Evans je inače otvoreno pričao o svojoj seksualnoj orijentaciji, a nikada nije skrivao da je homoseksualac. Mediji su početkom ove godine pisali o njegovu prekidu s Rafaelom Olarrom, a identitet svojeg novog dečka nije još otkrio.

Paparazzi su ih prvi put uhvatili u Sydneyju kako izmjenjuju nježnosti na plaži Bondi Beach, a kasnije su u nekoliko navrata uživali na plažama Miamija te su mnogi zaključili da su par.

Evans, kojeg najviše pamtimo po ulozi u filmu "Ljepotica i zvijer", priznao je prije nekoliko mjeseci i kako bi volio postati otac. Istaknuo je kako je o tome razmišljao dosta često, a ne želi dobiti dijete kada bude previše star. Ipak, tek nekoliko tjedana nakon toga razišao se s Olarrom.

Podsjetimo, Evans i Olarra počeli su se viđati na ljeto 2019., a prekinuli su u siječnju ove godine. Posljednje mjesece veze proveli su zajedno u Australiji, a Olarra inače živi u Miamiju, gdje radi kao umjetnički direktor lanca hotela na Floridi i u Argentini.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Neda Ukraden In Magazin: Neda Ukraden - 4 +0 Neda Ukraden o pravoj ljubavi - 9 Celebrity Neda Ukraden u pripijenom kostimu zasjenila puno mlađe kolegice i opravdala titulu najseksi bake Balkana

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene