Dobro došao natrag!

Sve smo bile zaljubljene u njega kao klinke, a dječački zavodnik vraća se u Hollywood na velika vrata

Josh Hartnett (Foto: Profimedia) Josh Hartnett (Foto: Profimedia) Profimedia 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Josh Hartnett (Foto: Profimedia) Josh Hartnett (Foto: Profimedia) Josh Hartnett (Foto: Getty Images) +0 Josh Hartnett (Foto: Getty Images) Galerija

Josh Hartnett nekada je bio simpatija svih žena, osvajao je brojne ljepotice, glumio u popularnim filmovima, a onda je nestao iz središta pozornosti.

41-godišnji holivudski glumac Josh Hartnett nekad je bio omiljen među ženskim rodom.

Pogledaj i ovo Josh Hartnett (Foto: Profimedia) nakon deset godina Dugogodišnju partnericu upoznao je dok su žene diljem svijeta za njim gubile glavu, a sada su potvrdili sretne vijesti

Preciznije, žene su obožavale njegovo dječačko lice, kosu, pogled, bilo da je glumio u glupavim američkim komedijama ili u ozbiljnijim filmovima kao što su primjerice "Pearl Harbour", koji ga je vinuo u zvjezdanu orbitu, ili "Pad crnog jastreba".

Bilo je to prije 15-ak godina i iako se činilo kako je tog ljepotana Hollywood pomalo zaboravio, to će se sada sve promijeniti. Josh trenutačno snima akcijski film Guya Ritchieja "Cash Truck" s Jasonom Stathamom i Postom Maloneom, a sve je vokalniji i oko svog neovisnog filma "Inherit The Viper", kojemu je tema rastuća ovisnost o lijekovima.

Naime, Josh danas radi na manjim filmovima, piše scenarije, radi i s manje poznatim redateljima, producira, režira.

U intervjuu za Vice raspričao se o tome kako ga Hollywood zapravo nije zaboravio, već se on sam odmaknuo od svega što taj zabavni pogon nudi u prvim redovima jer se zasitio takvog načina života.

"Imao sam 18 godina kad sam dobio prvu ulogu. Tad nisam imao novca i mislio sam kako je odlično glumiti i za to dobivati plaću, bilo mi je to pomalo i apsurdno. I onda sam neprestano radio idućih pet godina, nisam imao nikakve pauze, radio sam film za filmom i bilo je to nevjerojatno putovanje. No nekako sam osjećao da nemam kontrolu nad svojom sudbinom", požalio se glumac, kao i na to kako je neuspješno mislio da svoju publiku može zainteresirati za svoj radi čak i ako snima blockbustere, no to se nije dogodilo.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Josh Hartnett (@joshhartnettofficial) on

"Naivno sam vjerovao da mogu uvjeriti publiku koja je voljela 'Pad Crnog jastreba' da pogledaju i neke druge moje filmove. Mislio sam da ću moći raditi više ozbiljnih filmova i postati netko tko je kritički važan, no to se nije dogodilo. Ljudima se nije svidjelo što sam bio u blockbusterima. Dok sam bio mlađi, to me strašno mučilo, no više ne jer sada shvaćam kako stvari funkcioniraju", nastavio je.

"Hollywood može biti nezdrav okoliš. Postaneš toliko opsjednut ganjanjem nekog cilja koji te ne mora ispunjavati, a ja sam htio zdraviju perspektivu. Sve te naslovnice, slava i fotografi nisu bili način života kakav sam htio. Danas sam ono što doista jesam, poduzeo sam mjere da živim život kako želim i da on ne bude sulud kao prije. Danas sam jako siguran u sebe i zadovoljan s onim što jesam pa mi nije problem biti u centru pozornosti ako je to potrebno", zaključio je Josh, koji je bio poznat i kao veliki zavodnik.

Ipak, 2012. godine u njegov je život ušla plavokosa glumica Tamsin Egerton, s kojom danas živi u Londonu te ima dvoje djece. 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene