Pitanje dana modne industrije

Je li ova manekenka zajedno s Katy Perry pokrenula novi trend s haljinama koje otkrivaju pozadinu?

Angela Rozas Saiz - 3 Angela Rozas Saiz - 3 Profimedia 1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Angela Rozas Saiz - 1 Angela Rozas Saiz - 2 Angela Rozas Saiz - 3 Katy Perry - 7 Katy Perry - 6 Katy Perry - 4 Katy Perry - 2 Katy Perry - 1 Katy Perry na Stradunu - 4 Katy Perry na Stradunu - 3 +15 Jeff Bezos, Katy Perry i Orlando Bloom u Dubrovniku - 8 Galerija

Svi su bili u šoku kad se Katy Perry nedavno pojavila u haljini koja je više otkrila nego sakrila, a sad je Angela Rozas Saiz pred fotografe stala u sličnom modnom izdanju kao i ona.

Nedavno su se internetom proširile fotografije pop zvijezde Katy Perry koja je svojim izdanjem na događaju "Bilboard" privukla pažnju mnogih, a sada je i Angela Rozas Saiz povukla sličan potez.

Naime, Katy Perry pred svjetla reflektora stala je u modnoj kombinaciji koja je sve, samo ne obična. Naime, Katy je nosila crveni korzet i suknju koji su se vezivali na stražnjem dijelu.

Pogledaji ovo Katy Perry - 3 Celebrity Malo je reći da je Katy Perry sve šokirala kad je fotografima okrenula leđa, ono što im je pokazala nitko od nje nije očekivao

Osim što su svi mogli vidjeti njezine crne tange koje je nosila ispod suknje, njezin odvažni "žig" na leđima izazvao je brojne reakcije.

A sada je pitanje dana hoće li Angela i Katy postaviti novi trend?

Što kažete na ovakav modni trend?

  • Sviđa mi se, nek nosi tko što hoće.
  • Užas, previše degutantno.

Ukupno glasova:

Najnoviji modeli manekenke i pjevačice sugeriraju da bi čipkaste haljine s otkrivenom stražnjicom mogle postati novi modni trend.

Pogledaji ovo Celine Dion Celebrity Pogledajte kako se Celine Dion nosi s rijetkom i neizlječivom bolesti, više se ne želi skrivati od javnosti!

Podsjećamo, 2020. godine Katy je rodila kćerkicu Daisy koju je dobila sa zaručnikom glumcem Orlandom Bloomom. Orlando i Katy vezu su započeli 2016. godine, a prekinuli su godinu dana kasnije, no ponovno su se pomirili 2018. godine jer su shvatili da ne mogu jedno bez drugoga. Zaruke su pale u veljači 2019. godine, ali su vjenčanje odgodili zbog pandemije koronavirusa, a u kolovozu 2020. godine dobili su kći.

Pogledaji ovo Jeff Bezos i prijatelji na jahti pokraj Mljeta - 1 Celebrity Jedan od najbogatijih ljudi svijeta još boravi u Hrvatskoj, a pogled na usidrenu megajahtu na kojoj su večerali doista oduzima dah!

Mišićavi ljepotan ima i 12-godišnjeg sina Flynna, kojeg je dobio s bivšom suprugom, manekenkom Mirandom Kerr. Njih dvoje u braku su bili od 2010. do 2013. godine, dok je Katy bila udana za britanskog komičara Russella Branda od 2010. do 2012. godine.

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene