sve, samo ne obična

Malo je reći da je Katy Perry sve šokirala kad je fotografima okrenula leđa, ono što im je pokazala nitko od nje nije očekivao

Katy Perry - 3 Katy Perry - 3 Profimedia 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Katy Perry - 6 Katy Perry - 4 Katy Perry - 7 Katy Perry - 2 Katy Perry - 3 Katy Perry - 5 Katy Perry - 1 Katy Perry na Stradunu - 4 Katy Perry na Stradunu - 3 Katy Perry na Stradunu - 2 +19 Katy Perry na Stradunu - 1 Galerija

Katy Perry šokirala je izdanjem na posljednjem događaju na kojemu se pojavila u izdanju netipičnom za nju.

Pop zvijezda Katy Perry pojavila se na događaju "Bilboard" koji slavi najznačajnije žene u svijetu popularne glazbe, a svojim je izgledom privukla pažnju mnogih.

39-godišnja pjevačica pred svjetla reflektora stala je u modnoj kombinaciji koja je sve, samo ne obična. Naime, Katy je nosila crveni korzet i suknju koji su se vezivali na stražnjem dijelu.

Pogledaji ovo Celine Dion Celebrity Pogledajte kako se Celine Dion nosi s rijetkom i neizlječivom bolesti, više se ne želi skrivati od javnosti!

Osim što su svi mogli vidjeti pjevačičine crne tange koje je nosila ispod suknje, njezin odvažni "žig" na leđima izazvao je brojne reakcije. 

Ocijenite modno izdanje Katy Perry.

  • Top!
  • Flop!

Ukupno glasova:

Ovaj potez pjevačice vjerojatno je najava i promoviranje njezinog novog albuma koji će nositi naziv "Leptir", a na kraju se ispostavilo da je na leđima u pitanju "protetička tetovaža" u 3D obliku. 

"Što se ovdje događa", "Ovo joj nikako nije trebalo", "Njezino najgore izdanje do sada", nizali su se komentari na društvenim mrežama.

Podsjećamo, 2020. godine Katy je rodila kćerkicu Daisy koju je dobila sa zaručnikom glumcem Orlandom Bloomom. Orlando i Katy vezu su započeli 2016. godine, a prekinuli su godinu dana kasnije, no ponovno su se pomirili 2018. godine jer su shvatili da ne mogu jedno bez drugoga. Zaruke su pale u veljači 2019. godine, ali su vjenčanje odgodili zbog pandemije koronavirusa, a u kolovozu 2020. godine dobili su kći.

Pogledaji ovo Katy Perry na Stradunu - 4 Zanimljivosti Internetom se proširila snimka Katy Perry na Stradunu, evo kako je reagirala na uzvike fanova koji su je prepoznali

Mišićavi ljepotan ima i 12-godišnjeg sina Flynna, kojeg je dobio s bivšom suprugom, manekenkom Mirandom Kerr. Njih dvoje u braku su bili od 2010. do 2013. godine, dok je Katy bila udana za britanskog komičara Russella Branda od 2010. do 2012. godine.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus Nives Celzijus Nives Celzijus Nives Celzijus +25 Nives Celzijus Nekad i sad Osvanula fotografija 17-godišnje Nives Celzijus, već tada je pozirala za naslovnicu časopisa!

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Julianna Margulies Julianna Margulies i Keith Lieberthal Julianna Margulies - 7 Julianna Margulies - 6 +6 Julianna Margulies - 8 Nekad i sad Pamtimo je kao medicinsku sestru koja je u hit-seriji osvojila i našeg Gorana Višnjića, a evo kako izgleda 30 godina kasnije!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene