Jeste li gledali?

Pamtimo je kao medicinsku sestru koja je u hit-seriji osvojila i našeg Gorana Višnjića, a evo kako izgleda 30 godina kasnije!

Julianna Margulies Julianna Margulies Profimedia 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Julianna Margulies Julianna Margulies i Keith Lieberthal Julianna Margulies - 7 Julianna Margulies - 6 Julianna Margulies - 8 Julianna Margulies - 5 Julianna Margulies - 4 Julianna Margulies - 3 Julianna Margulies - 2 Julianna Margulies - 1 +0 Julianna Margulies Galerija

Julianna Margulies pojavila se u rijetkom izlasku sa svojim suprugom Keithom Lieberthalom na premijeri filma "One Life" u New Yorku.

Američka glumica i zvijezda serije "Hitna služba" Julianna Margulies i njezin suprug Keith Lieberthal snimiljeni su nakon dugo vremena u javnosti na premijeri filma "One Life" u New Yorku.

57-godišnja Julianna i njezin suprug odvjetnik pozirali su nasmijani na crvenom tepihu u Muzeju židovske baštine u New Yorku, gdje su privukli veliku pozornost.

Par koji je u braku od 2007. godine ne pojavljuje se često zajedno u javnosti, a posljednji su put viđeni krajem rujna 2023. godine na dodjeli nagrada Albie njezina kolege iz "Hitne pomoći" Georgea Clooneyja.

Jeste li gledali "Hitnu službu"?

  • Da, svaku epizodu!
  • Ne, ne volim takve serije.
  • Ne sjećam se.

Ukupno glasova:

Zahvaljujući doktoru Dougu Rossu i medicinskoj sestri Carol Hathaway, njih dvoje bili su nekoć najvrući televizijski par, a prošlo je više od dvadeset godina otkako su se pojavili u "Hitnoj službi".

Julianna je jednom prilikom priznala da su ona i Clooney bili zaljubljeni tijekom snimanja popularne serije.

"Takva kemija pred kamerama ne može se dogoditi ako niste zaista zaljubljeni jedno u drugo", rekla je onda Julianna, čiji je lik nakon Georgeova odlaska iz serije bio u vezi s Lukom Kovačem, kojeg je glumio naš Goran Višnjić.

Otkako su prestali glumiti u "Hitnoj službi", koja se prikazivala od 1994. do 2004. godine, Clooney i Margulies nekoliko su se puta sreli, a u međuvremenu su oboje pronašli ljubavi svojih života.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Kralj Charles Kralj Charles - 4 Kralj Charles - 3 Kralj Charles - 2 +25 Kralj Charles - 1 Celebrity Novi težak udarac u životu kralja Charlesa, suočio se s još jednom tužnom vijesti u nizu

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Kaja Vidmar - 2 Kaja Vidmar - 3 Kaja Vidmar - 2 Kaja Vidmar +25 Kaja Vidmar - 2 Celebrity Vrsaljkova Kaja oglasila se nakon dugo vremena pa sve rastopila fotkom, javnosti još nisu otkrili nešto što sve baš jako zanima

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene