ne ide, pa ne ide

Novi težak udarac u životu kralja Charlesa, suočio se s još jednom tužnom vijesti u nizu

Kralj Charles Kralj Charles Profimedia 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Kralj Charles Kralj Charles - 4 Kralj Charles - 3 Kralj Charles - 2 Kralj Charles - 1 Kralj Charles III. i kraljica Camilla Kralj Charles III. i kraljica Camilla Kralj Charles III. i kraljica Camilla Kralj Charles III. i kraljica Camilla Kralj Charles - 4 +19 Kralj Charles - 2 Galerija

Blizak prijatelj kralja Charlesa Ian Farquhar preminuo je u dobi od 78 godina.

Dugogodišnji prijatelj kralja Charlesa Ian Farquhar preminuo je u dobi od 78 godina na kraljevu imanju Highgrove, na kojem je i živio, prenose britanski mediji.

Ian je bio poznat i kao konjušnik kraljice Elizabete, a čak je služio i u Queen's Own Hussars, konjičkoj pukovniji britanske vojske. Brigadir Andrew Parker Bowles, prvi suprug i sadašnji prijatelj kraljice Camille, rekao je za Daily Mail da je Ianova smrt sve rastužila i da je on bio lošeg zdravlja posljednjih nekoliko mjeseci.

Ian je bio u braku s Pammie-Jane Chafer, s kojom se vjenčao nakon što je napustio vojsku, i par je dobio tri kćeri.

Pogledaji ovo kralj Charles - 4 Celebrity Kralj se vratio na posao: Buckinghamska palača objavila je fotografije na kojima Charles nasmijano pozira dok obavlja dužnosti!

S kraljem Charlesom zbližio se kada je princ William nakratko hodao s njegovom kćeri Rose Farquhar 2000. godine, koja je u britanskoj javnosti poznata kao prva ljubav princa od Walesa.

Pogledaji ovo Camilla i William Celebrity Kraljica Camilla i princ William usred neprilika u kraljevskoj obitelji preuzet će dužnosti narednih mjeseci, evo gdje ćemo ih uskoro vidjeti

Ian je također bio majstor Beaufort lova pune 34 godine, koji slovi kao najstariji i najveći lov na lisice za zapadu, a u izvornom je obliku zabranjen 2004. godine.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Beaufort Hunt (@beauforthunt)

"Slomljena srca šaljemo našu ljubav i sućut obitelji i prijateljima našeg kapetana Iana Farquhara, koji nas je tako briljantno pilotirao 34 godine i ovaj tjedan mirno preminuo", stoji u objavi koju su na Instagramu objavili njegovi kolege lovci.

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Ornella Muti - 2 Ornella Muti - 1 Ornella Muti - 4 Ornella Muti - 3 +5 Ornella Muti - 6 Nekad i sad Prozvali su je najljepšom ženom koja je hodala zemljom, a zbog večere s Putinom umalo je završila iza rešetaka

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Marija Šerifović - 1 Marija Šerifović - 2 Marija Šerifović - 3 In Magazin: Marija Šerifović - 6 +25 In Magazin: Marija Šerifović - 5 Celebrity Marija Šerifović stigla u Zagreb uoči spektakla koji je pripremila: ''Obzirom da je ovo moj prvi koncert u ovoj Areni...''

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene