''jeste li spremni?''

Marija Šerifović stigla u Zagreb uoči spektakla koji je pripremila: ''Obzirom da je ovo moj prvi koncert u ovoj Areni...''

Marija Šerifović - 3 Marija Šerifović - 3 Marija Šerifović/Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Marija Šerifović - 1 Marija Šerifović - 2 Marija Šerifović - 3 In Magazin: Marija Šerifović - 6 In Magazin: Marija Šerifović - 5 In Magazin: Marija Šerifović - 4 In Magazin: Marija Šerifović - 2 Marija Šerifović - 3 Marija Šerifović Marija Šerifović - 4 +19 Marija Šerifović - 3 Galerija

Marija Šerifović po prvi će put održati koncert u zagrebačkoj Areni, a na Instagramu je otkrila da je već stigla u grad.

Regionalna zvijezda Marija Šerifović po prvi puta dolazi u Arenu Zagreb gdje će održati koncert za Dan žena.

Pobjednica Eurosonga 2007. godine stigla je u Zagreb pred veliki koncert, a na svom Instagram profilu objavila je video u kojemu je sumirala svoje utiske zagrebačke Arene te oduševljenje nije mogla sakriti.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marija Serifovic (@serifovic)

"Da, definitivno dolazi ljubav. Ostao je još jedan dan. Da li ste vi spremni? Love, M", napisala je pjevačica u opisu objave, a u videu je otkrila da joj se svidjela zagrebačka Arena.

Idete li na Marijin prvi koncert u Areni Zagreb?

  • Idem
  • Ne idem

Ukupno glasova:

"Pravo da vam kažem, lijepa vam je ova Arena... Obzirom da je ovo moj prvi koncert u zagrebačkoj Areni", istaknula je Marija i priznaje da jedva čeka koncert te da sve ide po planu.

Pogledaji ovo In Magazin: Marija Šerifović - 4 inMagazin Marija Šerifović o interesu javnosti za njezin privatni život: ''Ja ništa ne skrivam, ali ja nisam javni toalet''

Brojni obožavatelji su joj pisali kako jedva čekaju spektakl koji će napraviti ovaj petak. 

"Ajme, uzbuđenje na najvišem nivou", "Dobrodošli, vidimo se", "Jedva čekamo", "Rođeni spremni", nizali su se komentari. 

Pogledaji ovo Marija Šerifović - 3 Celebrity Marija Šerifović uživa u danima sa sinčićem kojeg si je dugo priželjkivala, nova snimka iz udobnosti doma sve je raznježila!

Podsjećamo, srpska pjevačica nedavno je proslavila svoj 39. rođendan, a na Instagramu je otkrila i što je to poželjela. 

"Ne znam što bih rekla, osim... Bogiću hvala ti na jednom lijepom, vrijednom i čestitom životu. I znam da me najbolje i najljepše tek čeka. Lutke hvala vam svima na lijepim čestitkama, volim vas sve", napisala je u opisu.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Daria Lorenci Flatz i Emil Flatz, 2009. godina Daria Lorenci Flatz i Emil Flatz Daria Lorenci Flatz i Emil Flatz Daria Lorenci Flatz i Emil Flatz +25 Daria Lorenci Flatz i Emil Flatz Nekad i sad Daria Lorenci i njezin samozatajni suprug prije 15 godina bili su u slatkom iščekivanju, a dočekalo ih je pravo iznenađenje!

1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Karmela Vukov-Colić Karmela Vukov-Colić Karmela Vukov-Colić Karmela Vukov-Colić +22 Karmela Vukov-Colić Celebrity Karmela Vukov-Colić nakon važnog životnog događaja mir je potražila u našem susjedstvu, evo odakle se javila

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene