Ikona ljepote!

Prozvali su je najljepšom ženom koja je hodala zemljom, a zbog večere s Putinom umalo je završila iza rešetaka

Ornella Muti - 3 Ornella Muti - 3 Profimedia 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Ornella Muti - 2 Ornella Muti - 1 Ornella Muti - 4 Ornella Muti - 3 Ornella Muti - 6 Ornella Muti - 5 Ornella Muti - 4 Ornella Muti - 3 Ornella Muti - 2 +0 Ornella Muti - 1 Galerija

Ornella Muti snimljena je na Tjednu mode u Moskvi gdje je došla podržati svoju kćer Naike Rivelli.

Talijanska glumica Ornella Mutti bila je jedna od zvijezdi Tjedna mode u Moskvi, kamo je došla pogledati reviju modnog brenda svoju kćeri Naike Rivelli.

68-godišnja Ornella kćerinu je reviju pratila iz prvih redova, a na licu nije krila ponos i sreću zbog njezina novog uspjeha.

Ornella od samih početaka svoje glumačke karijere slovi kao jedna od najseksepilnijih Talijanki, koja iza sebe ima više od 200 snimljenih filmova, koji su je proslavili u rodnoj zemlji, ali i diljem svijeta.

Glumiti je započela vrlo mlada, imala je svega 14 godina kada je dobila glavnu ulogu u filmu "Najljepša žena" i od tog je trenutka stekla laskavi status ikone ljepote. Zato od samih početaka karijere puno pažnje pridaje svojem izgledu i tijelu, pa je tako navodno osigurala grudi na iznos od 350 tisuća dolara.

Među njezinim najpoznatijim filmovima su komedije "Castellano i Pipolo", "Ukroćena goropadnica", "Flash Gordon" i "Ludi u ljubavi", "Casanova", "Ja i moja sestra", "Oscar", "Dečko za dvije kćeri", a jedan od posljednjih filmova koje je snimila je onaj slavnog redatelja Woodyja Allena "Rimu, s ljubavlju" iz 2012. godine.

Pogledaji ovo showbuzz Nekad i sad Od najranije mladosti slovila je kao ikona ljepote i seks-bomba, a zbog tajne večere s Putinom prijetio joj je zatvor!

Ornella je danas prvenstveno posvećena obiteljskom životu i rijetko se pojavljuje u javnosti, a o tome svjedoče i brojne objave koje na društvenim mrežama objavljuju ona i Naike, koja je bezvremenska ljepotica, baš poput svoje majke. Ornella inače ima troje djece i dvoje unučadi, a nakon niza propalih veza i dva braka trenutačno je s francuskim poduzetnikom Fabriceom Kerhervéom.

Prvi je put pred oltar stala s Alessiom Oranom, mediji su ih nazivali najljepšim parom u državi, no njihov bračni život bio je daleko od idile. Nakon što je pukla ljubav, Ornellu su mediji počeli povezivati s brojnim moćnicima, a prije drugog braka imala je aferu s redateljem Marcom Ferrarijem, o kojoj se nagađalo još prije nego što je službeno započela.

Njezin drugi suprug bio je Federico Fachinetti, koji ju je varao, bio sklon alkoholu, a prije nego što je podnijela zahtjev za razvod pričalo se kako se upetljao u mutne poslove. Rekao je u jednom intervjuu kasnije da je glumica dosadna i u krevetu i za razgovor.

2015. godine našla se u središtu skandala nakon što je dobila zatvorsku kaznu jer je lagala da je bolesna samo kako ne bi glumila u kazalištu, već je umjesto toga otišla na večeru s ruskim predsjednikom Vladimirom Putinom. Glumica, čija je majka inače bila Ruskinja, za dogovoreni je nastup dobila oko 25 tisuća eura, a umjesto toga otišla je na dobrotvornu večeru u Putinov rodni Sankt-Peterburg i godinu dana kasnije podnijela je i zahtjev za ruskim državljanstvom.

Sud ju je kaznio sa 600 eura i izrekao kaznu od osam mjeseci zatvora, koja je pretvorena u uvjetnu jer je s 30 tisuća eura nadoknadila štetu koju je nanijela tršćanskom kazalištu.

1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Marina Opačak Bilić - 5 Marina Opačak Bilić - 1 Marina Opačak Bilić - 3 Marina Opačak Bilić - 4 +16 Marina Opačak Bilić - 2 Celebrity Naša saborska zastupnica istaknula je detalj na nozi kojim je ukrasila tijelo, postoji razlog zašto je baš taj crtež odabrala

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Iris Androšević Pinjuh Iris Androšević Pinjuh Iris Androšević Pinjuh Iris Androšević Pinjuh +25 Slavko Goluža, Iris Androšević Pinjuh Nekad i sad U 90-ima je bila jedna od naših najtraženijih manekenki, a i danas izgleda spremno za modne piste!

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene