Nije prošla neopaženo

Internetom se proširila snimka Katy Perry na Stradunu, evo kako je reagirala na uzvike fanova koji su je prepoznali

Katy Perry na Stradunu - 4 Katy Perry na Stradunu - 4 Instagram 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Katy Perry na Stradunu - 1 Katy Perry na Stradunu - 2 Katy Perry na Stradunu - 3 Jeff Bezos, Katy Perry i Orlando Bloom u Dubrovniku - 8 Jeff Bezos, Katy Perry i Orlando Bloom u Dubrovniku - 7 Jeff Bezos, Katy Perry i Orlando Bloom u Dubrovniku - 6 Jeff Bezos, Katy Perry i Orlando Bloom u Dubrovniku - 5 Jeff Bezos, Katy Perry i Orlando Bloom u Dubrovniku - 4 Jeff Bezos, Katy Perry i Orlando Bloom u Dubrovniku - 3 Jeff Bezos, Katy Perry i Orlando Bloom u Dubrovniku - 2 +20 Jeff Bezos, Katy Perry i Orlando Bloom u Dubrovniku - 1 Galerija

Na TikToku je osvanula snimka Katy Perry tijekom šetnje u Dubrovniku koju je snimio jedan fan, evo kako je reagirala na njegov uzvik.

Pjevačica Katy Perry i njezin partner već neko vrijeme uživaju u ljepotama Hrvatske na luksuznoj megajahti, a elitna ekipa nije odoljela posjetiti Stradun u Dubrovniku početkom prošlog tjedna.

Dok je pjevačica razgledavala znamenitosti s partnerom Orlandom Bloomom, Jeffom Bezosom i njegovom zaručnicom Lauren, Usherom i drugim prijateljima, fanovi su se počeli okupljati oko nje i fotografirati je.

"Hej, Katy", moglo se čuti kako uzvikuju, no pjevačica na to nije reagirala. Snimka jednog fana osvanula je i na društvenoj mreži TikTok, ali čini se da ga pjevačica baš i nije doživjela. Uz to, činilo se kao da ne uživa pretjerano u pažnji na Stradunu.

@lubisbryanjohnc Have you seen Katy Perry in Dubrovnik just now? #katyperry #hollywood #katycats #katyperryfan #dubrovnik #croatia #tiktokeurope #summer #travel #katyperryroar #oldtown #actress #star #starstruck #fan ♬ original sound - Bryan John Lubis ✨

"Umrla bih da sam je srela", "Prelijepa je", "Zamisli da sretneš Katy Perry u Dubrovniku", "Bila je sa mnom u avionu iz Munchena za Dubrovnik", pisali su ostali oduševljeni fanovi u komentarima.

Inače, Bezos i ekipa plove našim morem već tjedan dana. Dosad su obišli Dubrovnik, Mljet i Lastovo, a u Hrvatsku su doplovili iz Grčke i Italije.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Nina Badrić - 3 Nina Badrić - 7 Nina Badrić - 4 Nina Badrić - 5 +26 Nina Badrić - 6 Celebrity Nasmijana Nina objavila je novu fotografiju pa otkrila tko je zabilježio ovaj trenutak: ''Nijedna kamera ne može pokazati tu ljepotu...''

1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Saša Lozar - 9 Saša Lozar - 8 Saša Lozar - 5 Saša Lozar - 10 +18 Saša Lozar - 7 Celebrity Saša Lozar podijelio je rijetke fotografije sa svojom suprugom, s njim se u javnosti nikad ne pojavljuje, a on joj je vjeran već skoro 20 godina!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene