Dosta dobra reklama

Strani mediji raspisali se o dolasku svjetski poznatog milijardera u Hrvatsku, evo što su imali za reći o Lijepoj Našoj!

Jeff Bezos i Lauren Sanchez Jeff Bezos i Lauren Sanchez Tonci Plazibat/Cropix 1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Jeff Bezos, Katy Perry i Orlando Bloom u Dubrovniku - 8 Jeff Bezos, Katy Perry i Orlando Bloom u Dubrovniku - 7 Jeff Bezos, Katy Perry i Orlando Bloom u Dubrovniku - 6 Jeff Bezos, Katy Perry i Orlando Bloom u Dubrovniku - 5 Jeff Bezos, Katy Perry i Orlando Bloom u Dubrovniku - 4 Jeff Bezos, Katy Perry i Orlando Bloom u Dubrovniku - 3 Jeff Bezos, Katy Perry i Orlando Bloom u Dubrovniku - 2 Jeff Bezos, Katy Perry i Orlando Bloom u Dubrovniku - 1 Usher u Dubrovniku - 4 Usher u Dubrovniku - 3 +22 Usher u Dubrovniku - 2 Galerija

Strani mediji raspisali su se o boravku Jeffa Bezosa i njegove zaručnice u Hrvatskoj, evo što su Britanci napisali.

Vijest da se Jeff Bezos trenutno nalazi u Dubrovniku brzo je obišla svijet, a strani mediji već su se o tome raspisali. Britanski Daily Mail napisao je kako su Jeff i njegova zaručnica Lauren Sanchez u društvu Katy Perry, Orlanda Blooma i Ushera uplovili u Dubrovnik njegovom mega-jahtom od 500 milijuna dolara.

A novinari Daily Maila pohvalili su izgled našeg povijesnog grada koji je vrlo popularan među poznatima za turističko odredište.

''Grupa je viđena kako šeta slikovitim ulicama popločenim vapnencem povijesnog grada okruženog zidinama, uživajući u ranom večernjem svjetlu'', pisalo je u članku.

''U društvu influencera Dereka Blasberga i zaštićeni zaštitarima koji su držali podalje znatiželjne turiste, šetali su Stradunom - glavnom ulicom za pješake, okruženom restoranima, barovima i trgovinama'', dodali su.

59-godišnji Jeff prije toga je snimljen u jednom restoranu u Šipanskoj Luci u kojem su svi zajedno dobro raspoloženi uživali u specijalitetima i veselo nazdravljali. Tamo su se zadržali neko vrijeme, potom su prošetali i dubrovačkim ulicama, a nakon toga su se vratili na luksuzno plovilo kojim već nekoliko mjeseci plove Mediteranom.

Vijest da je Bezosova jahta viđena na Jadranu proširila se početkom ovog tjedna. Luksuzno plovilo vrijedno 500 milijuna dolara prije nekoliko je dana bilo u Italiji i Grčkoj, a Jeff je odlučio svratiti i do Hrvatske, prenijela su 24 sata.

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Rita Ora i Taika Waititi - 6 Rita Ora i Taika Waititi - 5 Rita Ora i Taika Waititi - 9 Rita Ora i Taika Waititi - 8 +27 Rita Ora i DJ Joel Corry - 6 Celebrity Prvo se ljubila s mužem na jahti, a onda otišla u zagrljaj mišićavom mladiću zbog kojeg je ostala u drugom planu!

1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Demi Moore - 5 Demi Moore - 4 Demi Moore - 1 Demi Moore - 2 +23 Demi Moore - 3 Celebrity Zbog mladolikosti malo tko bi joj dao stvarne godine, a njezinu tijelu u badiću svi se dive čak i kad je paparazzi ulove!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene