Ovo se čekalo!

Jedan od najbogatijih ljudi svijeta prošetao se Stradunom u društvu svoje zaručnice, ona svoje oduševljenje gradom nije skrivala!

Jeff Bezos i Lauren Sanchez u Dubrovniku Jeff Bezos i Lauren Sanchez u Dubrovniku Grgo Jelavic/Pixsell 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Jeff Bezos i Lauren Sanchez u Dubrovniku - 4 Orlando Bloom i Katy Perry u Dubrovniku - 7 Jeff Bezos i Lauren Sanchez u Dubrovniku - 3 Jeff Bezos i Lauren Sanchez u Dubrovniku - 2 Jeff Bezos i Lauren Sanchez u Dubrovniku - 1 Orlando Bloom i Katy Perry u Dubrovniku - 9 Orlando Bloom i Katy Perry u Dubrovniku - 8 Orlando Bloom i Katy Perry u Dubrovniku - 6 Orlando Bloom i Katy Perry u Dubrovniku - 5 Orlando Bloom i Katy Perry u Dubrovniku - 4 +19 Orlando Bloom i Katy Perry u Dubrovniku - 3 Galerija

Slavni osnivač Amazona Jeff Bezos i njegova zaručnica Lauren Sanchez doplovili su u Dubrovnik, a s njima su se Stradunom prošetali i Katy Perry i Orlando Bloom.

Dubrovnik je pravi magnet za brojne turiste i slavne osobe koje dolaze na ljetovanje u Hrvatsku, a za svoju destinaciju taj su grad odabrali i slavni osnivač Amazona Jeff Bezos i njegova zaručnica Lauren Sanchez.

Ta se vijest Hrvatskom proširila još jučer, a danas su turisti na dubrovačkom Stradunu doživjeli pravo iznenađenje. Naime, s Bezosom su u Lijepu Našu stigli i slavna pjevačica Katy Perry i njezin partner, glumac Orlando Bloom.

Četverac se zajedno prošetao slavnom dubrovačkom ulicom, a znatiželjnih pogleda nije nedostajalo.

Slavna pjevačica Katy i Bezosova zaručnica snimale su zgrade i nisu skrivale oduševljenje Dubrovnikom, a njih su u stopu pratili i ostali prijatelji i tjelohranitelji.

Inače, vijest da je Bezosova jahta viđena na Jadranu proširila se jučer. Luksuzno plovilo vrijedno 500 milijuna dolara prije nekoliko je dana bilo u Italiji i Grčkoj, a čini se kako je Jeff odlučio svratiti i do Hrvatske, prenijela su 24 sata.

Podsjetimo, Jeff se 2019. godine razveo od bivše supruge McKenzie Bezos nakon 25 godina braka, a razlog rastave bila je upravo zanosna Lauren, s kojom ju je godinama varao i skrivao vezu. Golupčići su prvi put kao par snimljeni na Wimbledonu 2019. godine, gdje su u svečanoj loži neprestano razmjenjivali nježnosti te se gotovo nisu ni obazirali na finalni meč turnira. Nakon toga postali su nerazdvojni, a iako javnost u njih nije vjerovala i Lauren se od početka prikazivala kao žena željna isključivo novca, čini se da su i dalje zaljubljeni kao u početku.

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Diletta Leotta i Loris Karius - 5 Diletta Leotta i Loris Karius - 3 Diletta Leotta i Loris Karius - 2 Diletta Leotta i Loris Karius - 1 +27 Diletta Leotta i Loris Karius Celebrity Najljepša sportska novinarka rođendan nije mogla bolje zamisliti: ''Ti si najbolji dar koji smo mogli tražiti...''

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Sasso - 11 Ana Sasso - 10 Ana Sasso - 13 Ana Sasso - 15 +28 Ana Sasso - 16 Celebrity Zbog legendarne reklame iz osamdesetih stekla je status seks-simbola, a figura zbog koje je postala popularna i godinama kasnije ostala je postojana!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene