Prekrasne vijesti!

Najljepša sportska novinarka rođendan nije mogla bolje zamisliti: ''Ti si najbolji dar koji smo mogli tražiti...''

Diletta Leotta i Loris Karius - 4 Diletta Leotta i Loris Karius - 4 Instagram 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Diletta Leotta i Loris Karius - 5 Diletta Leotta i Loris Karius - 3 Diletta Leotta i Loris Karius - 2 Diletta Leotta i Loris Karius - 1 Diletta Leotta i Loris Karius Diletta Leotta - 1 Diletta Leotta - 2 Diletta Leotta - 1 Diletta Leotta - 4 Diletta Leotta i Loris Karius - 10 +21 Diletta Leotta i Loris Karius - 9 Galerija

Diletta Leotta postala je majka na svoj rođendan, rodila je kćerkicu, a njihove prve fotografije već je podijelila na društvenim mrežama i otkrila joj ime.

Lijep vijesti stižu od najljepše sportske novinarke na svijetu Dilette Leotte.

Lijepa Talijanka rodila je svoje prvo dijete i to na svoj 32. rođendan, a sa svojim pratiteljima već je podijelila i nekoliko fotografija iz bolnice. Rodila je kćerkicu, a ona i partner Loris Karius dali su joj ime Aria.

''Danas sam se ponovno rodila kroz tebe. Dobrodošla Aria. Ti si najbolji dar koji smo mogli tražiti'', napisala je u opisu fotografija na kojima ona u naručju drži dijete dok ju partner ljubi u čelo.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 🌸Diletta Leotta🌸 (@dilettaleotta)

Od partnera je Diletta dobila i tortu sa svjećicom, a on joj je na društvenim mrežama čestitao uz njihovu crno-bijelu fotografiju na kojoj se ljube, a koju možete pogledati u našoj galeriji.

Komentare su preplavile čestitke, a ove lijepe vijesti svi su već mjesecima jedva čekali.

Dilettu mnogi smatraju jednom od najljepših sportskih novinarki, a na Instagramu je prati čak 8,7 milijuna ljudi.

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Sasso - 11 Ana Sasso - 10 Ana Sasso - 13 Ana Sasso - 15 +28 Ana Sasso - 16 Celebrity Zbog legendarne reklame iz osamdesetih stekla je status seks-simbola, a figura zbog koje je postala popularna i godinama kasnije ostala je postojana!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Salma Hayek - 6 Salma Hayek - 7 Salma Hayek - 5 Salma Hayek - 4 +26 Salma Hayek - 1 Celebrity Najnovije fotografije Salme Hayek otkrile pravu istinu o njezinu tijelu, evo kako izgleda bez trunčice fotošopa i filtara!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene