Kakvo tijelo!

Kad vidite ove fotografije zaručnice slavnog milijardera bit će vam jasno zašto se i on doveo u red!

Lauren Sanchez - 1 Lauren Sanchez - 1 Profimedia 1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Lauren Sanchez - 2 Lauren Sanchez - 6 Lauren Sanchez - 7 Lauren Sanchez - 5 Lauren Sanchez - 4 Lauren Sanchez - 3 Jeff Bezos i Lauren Sanchez Jeff Bezos i Lauren Sanchez Jeff Bezos i Lauren Sanchez - 3 Jeff Bezos i Lauren Sanchez - 2 +15 Jeff Bezos i Lauren Sanchez - 1 Galerija

Zaručnica Jeffa Bezosa Lauren Sanchez paparazzima je dala povod da okinu nekoliko fotografija dok je uživala na jahti i fotografima okrenula svoju bujnu stražnjicu u kupaćim gaćicama.

Zaručnica Jeffa Bezosa Lauren Sanchez paparazzima je pripremila pravi show na jahti kojom plove po Mediteranu, a u prvi plan stavila je svoju bujnu stražnjicu u kupaćim gaćicama.

Crnokosa zavodnica uživala je na skupocjenoj jahti sa zaručnikom i prijateljima, a svoju isklesanu figuru bez problema je pokazivala te je okinula i nekoliko selfieja zauzevši pozu na koljenima.

A Sanchez je motivirala i slavnog milijardera da i on poradi na svom izgledu pa je tako nedavno i on uhvaćen u kupaćim hlačicama, a odmah je vidljivo da je poradio na svom imidžu pa je tako od mršavog poslovnog čovjeka u odijelu postao mišićavi frajer koji plijeni ženske poglede.

Na istoj jahti, Jeff je nedavno i zaprosio svoju Lauren nakon četiri godine veze. Golupčići su prvi put kao par snimljeni na Wimbledonu 2019. godine, gdje su u svečanoj loži neprestano razmjenjivali nježnosti te se gotovo nisu ni obazirali na finalni meč turnira. Nakon toga postali su nerazdvojni, a iako javnost u njih nije vjerovala i Lauren se od početka prikazivala kao žena željna isključivo novca, čini se da su i dalje zaljubljeni kao u početku.

Prije nje, Bezos je bio oženjen za Mckenzie Bezos s kojom ima tri sina i kćer, a ona se nakon razvoda udala za profesora Dana Jewetta, koji predaje u srednjoj školi njihove djece. No novi brak MacKenzie Scott nije uspio i podnijela je zahtjev za rastavu. S obzirom na to da je bila uključena u prve dane osnivanja Amazona i njegova pretvaranja u najmoćniju e-trgovinu, razvod ju je učinio milijarderkom jer je time stekla kontrolu nad četiri posto dionica, što joj je donijelo 38,3 milijarde dolara. Prema posljednjim informacijama, vrijedna je 54,9 milijardi i treća je najbogatija žena svijeta, a časopis Forbes proglasio ju je i najmoćnijom ženom svijeta.

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Tara Šušelj - 3 Tara Šušelj - 5 Tara Šušelj - 4 Tara Šušelj - 2 +15 Tara Šušelj - 3 Nekad i sad Od velike karijere s grupom Karma prošlo je puno godina, a evo gdje je i kako danas izgleda njihova pjevačica!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Franka Batelić - 1 Igor Barberić, Larisa Lipovac Navojec, Franka Batelić, Marko Ciboci Franka Batelić Franka Batelić u Italiji - 2 +25 Franka Batelić u Italiji - 3 Celebrity Franka Batelić pokazala kako maleni Viktor s tribina bodri Ćorluku i Vatrene, ima i preslatku opremu, a snimka je sve raznježila!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene