Na posebnom mjestu!

Slavni milijarder kleknuo je pred ženu s kojom se godinama krio pred svima, ona je već pokazala i poveći dijamant na ruci

Jeff Bezos i Lauren Sanchez Jeff Bezos i Lauren Sanchez Profimedia 1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Jeff Bezos i Lauren Sanchez Jeff Bezos i Lauren Sanchez - 3 Jeff Bezos i Lauren Sanchez - 2 Jeff Bezos i Lauren Sanchez - 1 Jeff Bezos i Lauren Sanchez - 3 Jeff Bezos i Lauren Sanchez - 1 Jeff Bezos i Lauren - 4 Jeff Bezos i Lauren Sanchez Jeff Bezos i Lauren Sanchez - 2 Jeff Bezos i Lauren Sanchez +16 Jeff Bezos i Lauren Sanchez - 4 Galerija

Jeff Bezos i Lauren Sanchez zaručili su se na njegovoj superjahti kojom plove Mediteranom.

Američki milijarder i osnivač Amazona Jeff Bezos i televizijska voditeljica Lauren Sanchez su se zaručili, a on je pred nju kleknuo na jahti vrijednoj 500 milijuna dolara, potvrdili su izvor za Daily Mail.

Pogledaj i ovo Lauren Sanchez i prijateljice - 1 Evo tko su one! Supruga milijardera proslavila je rođendan s najboljim prijateljicama, s jednom od njih ima neuobičajenu poveznicu!

Par je viđen kako se ljubi i razmjenjuje nježnosti na brodu tijekom vikenda, a 53-godišnja Lauren pritom je pokazala dijamantni prsten na ruci kojim ju je zaprosio 59-godišnji Jeff. Novopečeni zaručnici snimljeni su uz obalu Cannesa, gdje uživaju u plovidbi Mediteranom i pokazuju luksuz.

Fotografije pogledajte OVDJE.

Jeff se 2019. godine razveo od bivše supruge McKenzie Bezos nakon 25 godina braka, a razlog rastave upravo je bila zanosna Lauren, s kojom ju je godinama varao i skrivao vezu. Golupčići su prvi put kao par snimljeni na Wimbledonu 2019. godine, gdje su u svečanoj loži neprestano razmjenjivali nježnosti te se gotovo nisu ni obazirali na finalni meč turnira. Nakon toga postali su nerazdvojni, a iako javnost u njih nije vjerovala i Lauren se od početka prikazivala kao žena željna isključivo novca, čini se da su i dalje zaljubljeni kao u početku.

MacKenzie i Bezos zajedno imaju tri sina i kćer, a ona se nakon razvoda udala za profesora Dana Jewetta, koji predaje u srednjoj školi njihove djece. No, novi brak MacKenzie Scott nije uspio i podnijela je zahtjev za rastavu. S obzirom na to da je bila uključena u prve dane osnivanja Amazona i njegova pretvaranja u najmoćniju e-trgovinu, razvod ju je učinio milijarderkom jer je time stekla kontrolu nad četiri posto dionica, što joj je donijelo 38,3 milijarde dolara. Prema posljednjim informacijama, vrijedna je 54,9 milijardi i treća je najbogatija žena svijeta, a časopis Forbes proglasio ju je i najmoćnijom ženom svijeta.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Lidija Bačić Lidija Bačić - 5 Lidija Bačić - 3 Lidija Bačić - 2 +25 Lidija Bačić - 1 Celebrity Lidija Bačić pokazala sve atribute u haljini koja nije mogla biti kraća: "Dečki u prvim redovima na aparatima"

1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Vjekoslava i Hana Huljić Vjekoslava i Hana Huljić Vjekoslava Huljić, Hana Huljić Hana i Vjekoslava Huljić +18 Hana i Vjekoslava Huljić Celebrity Vjekoslava Huljić uhvaćena u posebnim trenucima s unučicom Albom, priskočila je u pomoć kćeri Hani i zetu Graši!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene