Baka-servis

Vjekoslava Huljić uhvaćena u posebnim trenucima s unučicom Albom, priskočila je u pomoć kćeri Hani i zetu Graši!

Vjekoslava Huljić Vjekoslava Huljić Duje Klaric/Cropix 1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Vjekoslava i Hana Huljić Vjekoslava i Hana Huljić Vjekoslava Huljić, Hana Huljić Hana i Vjekoslava Huljić Hana i Vjekoslava Huljić Vjekoslava, Tonči i Hana Huljić Hana, Tonči i Vjekoslava Huljić, 2007. godina Ivan, Hana, Tonči i Vjekoslava Huljić, 2007. godina Vjekoslava i Ivan Huljić - 2 Jelena Rozga, Tonči Huljić, Vjekoslava Huljić i Petar Grašo +12 Vjekoslava Huljić Galerija

Vjekoslava Huljić snimljena je u šetnji zagrebačkim Zrinjevcem s unučicom Albom.

Petar Grašo i Hana Huljić jedan su od najtajnovitijih domaćih parova.

Pogledaj i ovo Petar Grašo i Hana Huljić, 2016. godina nisu ni slutili što ih čeka Hana se prije osam godina crvenjela zbog Grašinih riječi, a ovako je ona već tada govorila o svom budućem mužu!

Otkako su se vjenčali, rijetko ih imamo priliku vidjeti zajedno, a uspješno skrivaju i svoju kćerkicu Albu.

No sada je Hanina mama Vjekoslava Huljić snimljena u šetnji Zagrebom s desetomjesečnom unučicom, a fotografije je objavio Story.hr.

Vjekoslava je uhvaćena dok je gurala kolica Zrinjevcem, a za šetnju je odabrala ležerno, ali i upečatljivo izdanje s plavom kožnom jaknom.

Jednom je prilikom u IN magazinu otkrila kako se snašla u ulozi bake.

"Nisam stroga, ona je još mala, ali želim je uzeti za ruku i pokazati joj život i svijet koliko je predivan i odgojiti je u ljubavi. Ona je zapravo dijete okupano ljubavlju kako bi i sva djeca trebala biti. Tonči je u ulozi djeda predivan! Strpljiv je, što inače nije. Već nas sve vrti oko malog prsta", ispričala je Vjekoslava, a tada je istaknula i kako se ne namjerava miješati u odgoj unuke jer smatra da je njezina Hana odlična mama.

"Uložiš u svoje dijete i onda i vidiš u svojem djetetu sebe, tako ja vidim sebe u njoj na još bolji način", priznala je Vjekoslava.

Vjekoslava i Tonči Huljić uz kćer Hanu imaju još i sina Ivana.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Filip i Paula Tonković Paula Tonković Paula Tonković Paula Tonković i Marco Cuccurin +25 Filip i Paula Tonković Celebrity Pobjednicu "Plesa sa zvijezdama" iz publike je bodrio zgodni muž, za kojeg se udala lani nakon deset godina veze!

1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Bianca Censori Bianca Censori Kanye West i Bianca Censori - 3 Kanye West i Bianca Censori - 1 +19 Kanye West i Bianca Censori Celebrity Pogledajte čime je to bujna žena Kanyea Westa oblijepila strateške dijelove, i to sve zbog njega!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene