najslađi navijač!

Franka Batelić pokazala kako maleni Viktor s tribina bodri Ćorluku i Vatrene, ima i preslatku opremu, a snimka je sve raznježila!

Franka Batelić - 2 Franka Batelić - 2 Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Franka Batelić - 1 Igor Barberić, Larisa Lipovac Navojec, Franka Batelić, Marko Ciboci Franka Batelić Franka Batelić u Italiji - 2 Franka Batelić u Italiji - 3 Franka Batelić u Italiji - 4 Franka Batelić u Italiji - 5 Franka Batelić u Italiji - 6 Franka Batelić - 1 Franka Batelić - 2 +19 Franka Batelić - 1 Galerija

Franka Batelić objavila je video na svom Instagram profilu u kojem je otkrila da je i ona bila na tribinama stadiona u Rotterdamu gdje se igralo finale Lige nacija, a društvo joj pravi sinčić Viktor.

Pjevačica Franka Batelić ugodno je sve iznenadila svojom novom Instagram pričom u kojoj je pokazala kako sinčić Viktor bodri s tribina tatu Vedrana Ćorluku i ostatak Hrvatske reprezentacije.

Naime, na videu maleni Viktor nosi dres Hrvatske sa svojim imenom i brojem pet na leđima i svom snagom rukama u zraku plješće prema terenu na kojem je Hrvatska igrala protiv Španjolske.

Naime, prije toga Vedran Ćorluka zaigrao je nogomet sa svojim sinom Viktorom na stadionu u Rotterdamu, a Franka je sve zabilježila na Instagramu.

"Bit će to za koju godinicu!" napisala je Franka preko videa.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vedran Ćorluka (@corlukav05_14)

 

Osim sina Viktora, Vedran i Franka imaju i kćer Gretu, koja je rođena u studenom prošle godine.

Par je u braku od 2018. godine, a vjenčali su se u župnoj crkvi Pohođenja Blažene Djevice Marije sv. Elizabeti u istarskoj općini Bale.

Prije toga bili su šest godina u vezi, a upoznali su se na ljetovanju na Zrću.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Karleuša - 2 Jelena Karleuša - 3 Jelena Karleuša - 4 Jelena Karleuša +26 Jelena Karleuša - 3 Celebrity Karleuša na sebe stavila bikini od lateksa pa se opet zeznula s lošim uređivanjem fotki: "Ponesi ponekad tu guzu, uživo je nema"

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Gerard Pique i Clara Chia Marti - 5 Gerard Pique i Clara Chia Marti - 4 Gerard Pique i Clara Chia Marti - 3 Gerard Pique i Clara Chia Marti - 6 +27 Gerard Pique i Clara Chia Marti - 1 Celebrity Pique je spreman za ozbiljan korak u vezi s mlađahnom djevojkom, učinit će to za mjesec dana?

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene