Kako vam se sviđa?

Franka Batelić iz frizerskog salona izašla je s promjenom kakvu si nije željela pa pokazala novi imidž!

Franka Batelić Franka Batelić Franka Batelić/Instagram 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Franka Batelić - 2 Franka Batelić - 1 Franka Batelić u Italiji - 6 Franka Batelić u Italiji - 5 Franka Batelić u Italiji - 4 Franka Batelić u Italiji - 3 Franka Batelić Franka Batelić - 3 Franka Batelić - 2 Franka Batelić - 1 +20 Franka Batelić - 1 Galerija

Franka Batelić na svom je profilu na Instagramu objavila fotografiju na kojoj pozira s novom frizurom koja joj pristaje savršeno.

Franka Batelić pohvalila se svojim obožavateljima na Instagramu novim imidžem i promjenom frizure, za koju je dobila niz komplimenata.

Fotografiju je na svom profilu na Instagramu objavio Frankin frizer Zvonimir Franić.

"Caramel Blonde za našu Franku. Spremni smo za ljeto!" napisao je uz fotografiju.

Sudeći prema Frankinu komentaru, upravo svjetlije nijanse nisu dolazile u obzir, no čini se da se predomislila.

"Bitno da sam došla sa: ne želim biti plavuša", komentirala je Franka.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli SalonFranić (@salonfranic)

"Predivna", "Super Franka", pohvalili su pratitelji promjenu.

Kako vam se sviđa nova Frankina frizura?

  • Top!
  • Flop!

Ukupno glasova:

Franka se ovih dana pohvalila fotografijama s putovanja u Italiju sa svojim prijateljicama, a uz nekoliko fotografija njihova druženja otkrila je i koji je bio povod tog izleta. Naime, njezina najbolja prijateljica Stefani Vozila se udaje, a Franka je to otkrila i u opisu fotografija.

''Moja najbolja prijateljica se udaje!!!'' pisalo je u opisu, a Franka nije uspjela sakriti uzbuđenje.

Dame su pozirale zajedno zagrljene na palubi brodice na kojoj su plovile, a Franka je fotografirala i smještaj u kojem su odsjele u mjestu Amalfi te što su jele. Inače, u opisu njezine prijateljice Stefani stoji da je rođena u Istri, što bi značilo da su prijateljice od djetinjstva jer je i Franka rođena u Istri, a mladenka se inače bavi arhitekturom.

1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Yasmine Bleeth - 4 Yasmine Bleeth - 2 Yasmine Bleeth - 5 Yasmine Bleeth - 1 +23 Yasmine Bleeth Nekad i sad Ova žena nekad je bila seks-bomba u slavnom crvenom kupaćem kostimu, a danas ju je teško prepoznati!

1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Sanja Vejnović i Goran Mećava Sanja Vejnović i Goran Mećava Sanja Vejnović i Goran Mećava Sanja Vejnović i Goran Mećava +14 Sanja Vejnović - 1 Celebrity Jedna od najljepših domaćih glumica u izlasku s bivšim mužem, držali su se za ruke i nisu skidali osmijeh s lica!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene