ne želi biti dio javnosti

Ova žena nekad je bila seks-bomba u slavnom crvenom kupaćem kostimu, a danas ju je teško prepoznati!

Yasmine Bleeth - 3 Yasmine Bleeth - 3 Profimedia 1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Yasmine Bleeth - 4 Yasmine Bleeth - 2 Yasmine Bleeth - 5 Yasmine Bleeth - 1 Yasmine Bleeth Yasmine Bleeth Yasmine Bleeth Yasmine Bleeth Yasmine Bleeth - 7 Yasmine Bleeth - 6 +17 Yasmine Bleeth - 5 Galerija

Yasmine Bleeth viđena je u izlasku, a rijetki bi je danas prepoznali nakon što je prošlo puno godina od serije ''Spasilačka služba'', u kojoj je briljirala.

Glumica Yasmine Bleeth uhvaćena je u šetnji gradom, a to je bila rijetka prilika za paparazze da fotografiraju nekadašnju ljepoticu jer se danas vrlo rijetko pojavljuje u javnosti. Mnogi je se sjećaju iz serije ''Spasilačka služba'', u kojoj je bila zavodljiva brineta, ali glumica se i danas s 54 godine drži odlično.

Međutim, onu vitku i mladu ljepoticu teško je prepoznati jer Yasmine danas ima drugačiju boju kose i frizuru, a tijekom godina tu se skupila i pokoja kila.

Već godinama Bleeth ne želi biti dio javnosti. Nakon "Spasilačke službe" glumila je u nekoliko filmova, poput "Nebo ili Vegas", "Još malo pa svršeno" i "Anđeo na tajnom zadatku", no nije uspjela postići značajan glumački uspjeh.

Uslijedila je njezina borba s ovisnostima i 2000. godine prijavila se u kliniku za odvikavanje zbog ovisnosti o kokainu. Godinu kasnije uhićena je zbog vožnje pod utjecajem opijata na autocesti u Michiganu, a policajci su joj tada u automobilu pronašli skriveni kokain. Pretragu su nastavili i u obližnjem hotelu u kojem je boravila, a tamo su našli još zaliha iste teške droge, kao i pribor za drogiranje.

Zbog svega navedenog Yasmine je završila na sudu, gdje je dobila dvogodišnju uvjetnu kaznu i 100 sati rada za opće dobro. Glumica je odmah priznala svoju krivicu.

"Krajem 1999. prestala sam nalikovati na sebe. Ranije sam bila djevojka s oblinama, ali onda sam i to izgubila. Prijatelji su mi govorili da izgledam kao izvanzemaljac, imala sam samo 49 kilograma", izjavila je tada.

U članku za časopis Glamour iz 2003. godine napisala je da će se svjesno nastaviti truditi držati podalje od droga, ali da će ovisnost uvijek biti dio njezina života, što je ostavilo itekako vidljive posljedice na izgledu nekadašnje ljepotice.

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Fani Stipković - 1 Fani Stipković - 3 Fani Stipković - 4 Fani Stipković i Fernando Hierro - 5 +27 Fani Stipković i Fernando Hierro - 3 Celebrity Fani Stipković oglasila se prvi put od objave sretnih vijesti pa ponosno pokazala trudnički trbuščić!

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: Danijela Martinović - 6 In Magazin: Danijela Martinović - 5 In Magazin: Danijela Martinović - 4 In Magazin: Danijela Martinović - 3 +11 In Magazin: Danijela Martinović - 2 inMagazin Danijela Martinović prisjetila se svoje vjenčanice i prometne nesreće: ''Tata gubi kontrolu nad autom, padamo s ceste...''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene