Čini se da im se sviđa!

Jedan od najbogatijih na svijetu uživao na ručku u Šipanskoj Luci, dobro raspoložen nazdravljao je s poznatim prijateljima i zaručnicom!

Jeff Bezos i Lauren Sanchez Jeff Bezos i Lauren Sanchez Grgo Jelavic/Pixsell 1/39 >> Pogledaji ovu galeriju Jeff Bezos i Lauren Sanchez u Luci Šipanskoj - 9 Jeff Bezos i Lauren Sanchez u Luci Šipanskoj - 8 Jeff Bezos i Lauren Sanchez u Luci Šipanskoj - 7 Jeff Bezos i Lauren Sanchez u Luci Šipanskoj - 6 Jeff Bezos i Lauren Sanchez u Luci Šipanskoj - 5 Jeff Bezos i Lauren Sanchez u Luci Šipanskoj - 4 Jeff Bezos i Lauren Sanchez u Luci Šipanskoj - 3 Jeff Bezos i Lauren Sanchez u Luci Šipanskoj - 2 Jeff Bezos i Lauren Sanchez u Luci Šipanskoj - 1 Katy Perry i Orlando Bloom u Dubrovniku +28 Jeff Bezos i Lauren Sanchez u Dubrovniku Galerija

Jeff Bezos snimljen je na ručku u Šipanskoj Luci, nakon što se sa zaručnicom Lauren Sanchez i prijateljima Orlandom Bloomom, Katy Perry i Usherom prošetao dubrovačkim ulicama.

Američki milijarder i osnivač Amazona Jeff Bezos uživa na odmoru u Hrvatskoj, u koju je stigao sa svojom superjahtom vrijednom 500 milijuna dolara, a snimljen je kako se provodi u Dubrovniku.

Društvo mu pravi zaručnica Lauren Sanchez, ali i poznati bračni par - pjevačica Katie Perry i glumac Orlando Bloom, te glazbenik Usher.

59-godišnji Jeff snimljen je u jednom restoranu u Šipanskoj Luci u kojem su svi zajedno dobro raspoloženi uživali u specijalitetima i veselo nazdravljali. Tamo su se zadržali neko vrijeme, potom su prošetali i dubrovačkim ulicama, a nakon toga su se vratili na luksuzno plovilo kojim već nekoliko mjeseci plove Mediteranom.

Slavna pjevačica Katy i Bezosova zaručnica snimale su zgrade i nisu skrivale oduševljenje Dubrovnikom, a njih su u stopu pratili i ostali prijatelji i tjelohranitelji.

Inače, vijest da je Bezosova jahta viđena na Jadranu proširila se jučer. Luksuzno plovilo vrijedno 500 milijuna dolara prije nekoliko je dana bilo u Italiji i Grčkoj, a čini se kako je Jeff odlučio svratiti i do Hrvatske, prenijela su 24 sata.

Podsjetimo, Jeff se 2019. godine razveo od bivše supruge McKenzie Bezos nakon 25 godina braka, a razlog rastave bila je upravo zanosna Lauren, s kojom ju je godinama varao i skrivao vezu. Golupčići su prvi put kao par snimljeni na Wimbledonu 2019. godine, gdje su u svečanoj loži neprestano razmjenjivali nježnosti te se gotovo nisu ni obazirali na finalni meč turnira. Nakon toga postali su nerazdvojni, a iako javnost u njih nije vjerovala i Lauren se od početka prikazivala kao žena željna isključivo novca, čini se da su i dalje zaljubljeni kao u početku.

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Neda Ukraden - 2 Neda Ukraden - 2 Neda Ukraden - 1 Neda Ukraden +27 Neda Ukraden Celebrity Neda Ukraden proslavila je 73. rođendan, a dočekala ga je u bikiniju zbog kojeg nitko ne vjeruje da ima toliko godina

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Jeff Bezos i Lauren Sanchez u Dubrovniku - 4 Orlando Bloom i Katy Perry u Dubrovniku - 7 Jeff Bezos i Lauren Sanchez u Dubrovniku - 3 Jeff Bezos i Lauren Sanchez u Dubrovniku - 2 +25 Jeff Bezos i Lauren Sanchez u Dubrovniku - 1 Celebrity Jedan od najbogatijih ljudi svijeta prošetao se Stradunom u društvu svoje zaručnice, ona svoje oduševljenje gradom nije skrivala!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene