Golupčići!

Saša Lozar podijelio je rijetke fotografije sa svojom suprugom, s njim se u javnosti nikad ne pojavljuje, a on joj je vjeran već skoro 20 godina!

Saša Lozar - 6 Saša Lozar - 6 Instagram 1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Saša Lozar - 9 Saša Lozar - 8 Saša Lozar - 5 Saša Lozar - 10 Saša Lozar - 7 Saša Lozar - 4 Saša Lozar - 3 Saša Lozar - 2 Saša Lozar - 1 Saša Lozar - 3 +12 Saša Lozar - 2 Galerija

Saša Lozar podijelio je rijetke fotografije sa svojom suprugom Marinom, sredili su se za jedno vjenčanje pa pozirali za društvene mreže.

Pjevač i radijski voditelj Saša Lozar podijelio je rijetke fotografije sa svojom suprugom Marinom koju nikad ne viđamo u javnosti.

Svoj privatni život vole držati za sebe, ali ovog puta Saša je morao pozirati sa svojom voljenom jer su se za jedno vjenčanje posebno sredili. Pozirali su zagrljeni i nasmijani, a od dodatnih komentara Saša se suzdržao već je u opis samo stavio emotikone zelenog i bijelog srca u skladu s njihovim odjevnim kombinacijama.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by S A Š A L O Z A R (@sasalozar)

Premda su se Saša Lozar i njegova Marina vjenčali vrlo mladi, slove kao jedan od najskladnijih i najzaljubljenijih parova. Vjenčali su se 2005. godine, a kćer Evu dobili su tri godine kasnije.

Inače, pjevač je više puta pričao o tajnama i receptima dugovječnog i kvalitenog braka. Isticao je da osim ljubavi, među parovima treba postojati nešto više - razumijevanje, podrška, strpljenje, kompromis, uvažavanje.

Podsjetimo, Saša se proslavio u talent showu Nove TV "Story Super Nova Music Talents" 2003. godine, nakon čega je jedno vrijeme s Tinom Samarđićem i Damirom Kedžom pjevao u boy bendu Saša, Tin i Kedžo. Njihov najveći hit bila je pjesma "365", koja je popularna i nakon 20 godina.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Deepika Padukone - 1 Deepika Padukone - 2 Deepika Padukone - 3 Deepika Padukone - 4 +25 Deepika Padukone - 5 Zanimljivosti Jedna od najljepših žena svijeta zavela je Novaka Đokovića, a mnogi pričaju kako je ona glavni razlog zbog koje bi brak s Jelenom mogao dovesti u propast

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus - 2 Nives Celzijus - 6 Nives Celzijus - 5 Nives Celzijus - 4 +27 Nives Celzijus - 3 Celebrity Nives je odlučila reći zbogom badićima i na novoj fotografiji pokazala ono što su brojni dugo željeli vidjeti: ''Što starija, to bolja''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene