pratio je trendove

Saša Lozar prisjetio se tinejdžerskih dana, a njegova tadašnja frizura je pravi hit: "Nick Carter, Justin i Di Caprio miks!"

Saša Lozar Saša Lozar Instagram 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Saša Lozar Saša Lozar Saša Lozar - 1 In Magazin: Saša Lozar - 8 Saša Lozar Saša Lozar - 4 Saša Lozar Saša Lozar - 2 Saša Lozar Saša Lozar - 5 +0 Saša Lozar Galerija

Saša Lozar na Instagramu je objavio svoje fotografije iz srednje škole na kojima je posebnu pažnju privukla njegova frizura.

Pjevač i radijski voditelj Saša Lozar nasmijao je pratitelje na Instagramu svojim starim fotografijama.

Pogledaj i ovo Severina i Saša Lozar Oglasio se i eugen! Saša Lozar javno se ispričao Severini zbog komentara koji joj je uputio na Dori: ''U životu postoje momenti u kojima se pretjera...''

Povodom 25. godišnjice mature, Saša se prisjetio svojih srednjoškolskih dana, a posebnu pažnju privukla je njegova tadašnja frizura.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli S A Š A L O Z A R (@sasalozar)

"Prva je inspirirana Nickom Carterom, a druga priziva Justina", komentirala je jedna pratiteljica, na što je Saša dodao: "I Di Caprio je u miksu".

"Ova druga fotka je sve", "Frizura za 10", "Ajme vrh", "Bili ste 365 prezgodni", još su neki od komentara koje je dobio.

Inače, Saša se proslavio u talent showu Nove TV "Story Super Nova Music Talents" 2003. godine, nakon čega je jedno vrijeme s Tinom Samarđićem i Damirom Kedžom pjevao u boy bendu Saša, Tin i Kedžo. Njihov najveći hit bila je pjesma "365", koja je popularna i nakon 20 godina.

Lozar je i dvostruki pobjednik showa "Tvoje lice zvuči poznato" u kojem je prvi put sudjelovao 2015. godine, a zatim i u All stars sezoni 2021.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Lejdi Perković i Marko Perković Thompson Lejdi i Dražen Perković - 1 Lejdi i Dražen Perković - 2 Lejdi i Dražen Perković - 3 +26 Ivan Jarnec i Lejdi Perković - 1 Celebrity Novopečena zaručnica mentora iz "Plesa sa zvijezdama" nećakinja je Marka Perkovića Thompsona i velika je podrška svojem stricu!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Ecija Ojdanić - 1 Ecija Ojdanić Ecija Ojdanić - 1 Ecija Ojdanić - 2 +26 Ecija Ojdanić - 3 Celebrity Ecija Ojdanić u opravici s hrabrim dekolteom istaknula je bujne grudi, a još jedan detalj mamio je poglede!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene