Prekrasna žena!

Ecija Ojdanić u opravici s hrabrim dekolteom istaknula je bujne grudi, a još jedan detalj mamio je poglede!

Ecija Ojdanić - 2 Ecija Ojdanić - 2 promo foto 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Ecija Ojdanić - 1 Ecija Ojdanić Ecija Ojdanić - 1 Ecija Ojdanić - 2 Ecija Ojdanić - 3 Ecija Ojdanić - 4 Ecija Ojdanić - 5 Ecija Ojdanić - 1 Ecija Ojdanić - 2 Ecija Ojdanić - 3 +20 Ecija Ojdanić - 4 Galerija

Ecija Ojdanić privlačila je pozornost na jednom zagrebačkom događanju u kraljevsko plavoj haljinici koja je istaknula baš sve što je trebalo.

Naša domaća glumica Ecija Ojdanić, koju gledamo u serijama "Na granici" i "Kumovi", mamila je uzdahe u stajlingu na zagrebačkom događanju te je zbog toga posebno odskakala od ostalih kolegica s estrade.

Pogledaj i ovo Ecija Ojdanić - 1 ''dan kad sam postala...'' Naša glumačka zvijezda pohvalila se velikim uspjehom: ''Osjećam se, ne kao kneginja Hrvatske, već kao kraljica svita!''

Pozirala je nasmiješena ispred fotoaparata, a na sebi je imala kraljevsko plavu haljinu bez rukava i s prorezima na bedrima. Do izražaja je posebno dolazio njezin bogati dekolte, a osim toga istaknula je i svoju besprijekornu figuru. 

Crne cipele, zlatni nakit i valovi u kosi dodatno su začinili cjelokupni modni izričaj. 

Nije ni čudo što Ecijinu figuru svi hvale kada ona s 48 godina niže uspjehe na maratonima, ali i dijeli fotografije iz teretane u sportskim izdanjima, koja također ističu njezinu fantastičnu figuru. 

Tako je nedavno objavila fotografiju bez šminke u sportskom kompletu, a u prvi plan upao je njezin mišićavi trbuh.

"Kišno jutro popravlja se s dobrim treningom", poručila je tada u opisu. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ecija Ojdanic (@ecijaojdanic)

"Žena zmaj", "Wow", "Treba biti u formi, svaka čast", "Pa nek onda kažu da godine nisu samo broj", "Goriš", samo su neki od komentara.

Ecija je u travnju ove godine otrčala dva maratona u mjesec dana, a na onom u Bratislavi osvojila je i medalju

Na Instagramu je prate više od 52 tisuće pratitelja, koji vjerno hvale njezin trud i rad na sebi, ali i čestitaju joj na svakom novom maratonskom uspjehu.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Lejdi Perković i Marko Perković Thompson Lejdi i Dražen Perković - 1 Lejdi i Dražen Perković - 2 Lejdi i Dražen Perković - 3 +26 Ivan Jarnec i Lejdi Perković - 1 Celebrity Novopečena zaručnica mentora iz "Plesa sa zvijezdama" nećakinja je Marka Perkovića Thompsona i velika je podrška svojem stricu!

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Zadruga Zadruga Zadruga Zadruga 2023. +8 Zadruga 2022 Zanimljivosti Ukida se kontroverzni srpski reality show? "Propadaju vam svi honorari, idete s nulom van!"

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene