pogledajte kako izgleda

Dino Rađa iz prvog braka ima sina koji je krenuo njegovim stopama, poznato je i u kakvom je odnosu s njegovom suprugom Viktorijom!

Dino Rađa Dino Rađa Tom Dubravec/Cropix 1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Dino i Duje Rađa Duje Rađa s majkom Željanom Dino i Duje Rađa Duje Rađa Duje Rađa Duje Rađa Duje Rađa Duje Rađa Duje Rađa Duje Rađa +9 Dino Rađa i Viktorija Đonlić Rađa Galerija

Dino Rađa je s bivšom suprugom Željanom dobio sina Duju, koji je košarkaš, poput svojih roditelja.

Naš proslavljeni košarkaš Dino Rađa (56) ponosan je otac trojice sinova.

Sa suprugom Viktorijom Rađom (46) ima 21-godišnjeg Roka i 16-godišnjeg Niku, a najstarijeg Duju, koji ima 26 godina, dobio je s bivšom suprugom Željanom, koja je također bila košarkašica.

Pogledaji ovo Dino Rađa i Viktorija Đonlić Rađa Celebrity Dino Rađa se pohvalio da je izveo svoju suprugu, a komentar uz njihovu fotku je sve: "Triba li šta napisat??"

Duje je krenuo stopama svojih roditelja i dosad je igrao u košarkaškim klubovima Furnir i Zagreb.

Fotografije sa svojih utakmica redovito objavljuje na Instagramu, a na društvenoj mreži doznali smo i da ima djevojku.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @duje_radja

Jednom je prilikom objavio i fotografiju na kojoj pozira s mamom.

 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @duje_radja

Duje je u odličnom odnosu i sa sadašnjom suprugom svojeg oca, Viktorijom, koja je na svojem profilu na Instagramu sada objavila i njihovu zajedničku fotografiju, na kojoj su im se pridružili i sinovi Niko i Roko.

Pogledaji ovo In Magazin: Viktorija Rađa - 2 inMagazin Viktorija Rađa otkrila kakva je majka i koja je tajna njezine bračne idile: ''Tako smo normalni i živimo jedan normalan život!''

Dino i Viktorija upoznali su se 1995. godine u jednom zagrebačkom restoranu i među njima je odmah zaiskrilo.

Vjenčali su se 2001. godine na brodu u jednom zaljevu kod Korčule, a nakon što se jednom drugom zavjetovali, proslavili su to skokom u more.

Dugo se šuškalo kako je Dino upravo zbog Viktorije ostavio prvu suprugu Željanu, no one su danas u korektnim odnosima, a ratnu sjekiru zakopale su 2010. godine tijekom Dinove inauguracije u Kuću slavnih u Splitu.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Fani Čapalija Fani Čapalija Fani Čapalija Fani Čapalija +26 Fani Čapalija Nekad i sad Prošlo je više od 30 godina otkako je okrunjena kao Miss Hrvatske, a njezinoj ljepoti ni danas se ne mogu nadiviti!

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Michael Imperioli Michael Imperioli i James Gandolfini Michael Imperioli Michael Imperioli +13 Michael Imperioli Nekad i sad Sjećate se nećaka Tonyja Soprana? Gledali smo ga u još jednoj hit-seriji u kojoj ga nije bilo lako prepoznati!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene