"Slika zbori više od riječi"

Dino Rađa se pohvalio da je izveo svoju suprugu, a komentar uz njihovu fotku je sve: "Triba li šta napisat??"

Dino Rađa i Viktorija Đonlić Rađa Dino Rađa i Viktorija Đonlić Rađa Dino Rađa/Instagram 1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Dino Rađa i Viktorija Đonlić Rađa Dino i Viktorija Rađa - 3 Viktorija i Dino Rađa Viktorija Đonlić Rađa i Dino Rađa Viktorija Đonlić Rađa (Foto: John Pavlish) Viktorija Đonlić Rađa (Foto: Andrea Paić) Dino Rađa (Foto: Instagram) Dino Rađa (Foto:Instagram) Viktorija i Dino Rađa Viktorija Rađa +13 Asim Ugljen i Dino Rađa Galerija

Dino i Viktorija Rađa bili su na koncertu Doris Dragović u Areni Zagreb, a on je na svom profilu na Instagramu pokazao kako im je bilo.

Naš umirovljeni košarkaš Dino Rađa i njegova supruga Viktorija lijepo su se zabavili na koncertu naše dive Doris Dragović u zagrebačkoj Areni, a kako im je bilo on je pokazao na svom profilu na Instagramu.

"Triba li šta napisat??", napisao je uz fotografiju na kojoj grli Viktoriju, a ona se od srca smije.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Dino Rađa (@dinoradja_official)

"Ne triba", napisala mu je ona u komentaru i ostavila emotikon crvenog srca.

"Moj lijepi par", "Samo on i ona", "Za prave pratitelje ne moraš, mi sve znamo", "Ljubav i točka", "Oboje ste preslatki, "Ljubav i srića u zraku", "Slika zbori više od riječi", "Ljubav, do kraja života", "Koliko samo ljubavi u jednom pogledu", komentirali su Dinini pratitelji.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Novak i Jelena Đoković - 6 Novak i Jelena Đoković - 7 Novak i Jelena Đoković - 4 Novak i Jelena Đoković - 5 +25 Novak i Jelena Đoković Celebrity Paparazzi uhvatili Đokovića i njegovu Jelenu kada su mislili da ih nitko ne gleda, pogledajte kakva je to ljubav i nakon 10 godina!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Lidija Bačić - 1 Lidija Bačić, Želim život Lidija Bačić In Magazin: Lidija Bačić i Davor Garić - 1 +26 In Magazin: Lidija Bačić - 4 Celebrity Lidija Bačić ovu pogrešku u krevetu ne bi oprostila niti jednom muškarcu: "Pa bila bih sigurno u šoku. Stalo bi sve!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene