Ma slatki su

Paparazzi uhvatili Đokovića i njegovu Jelenu kada su mislili da ih nitko ne gleda, pogledajte kakva je to ljubav i nakon 10 godina!

Novak i Jelena Đoković Novak i Jelena Đoković Profimedia 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Novak i Jelena Đoković - 6 Novak i Jelena Đoković - 7 Novak i Jelena Đoković - 4 Novak i Jelena Đoković - 5 Novak i Jelena Đoković Novak i Jelena Đoković - 1 Novak i Jelena Đoković - 2 Novak i Jelena Đoković - 3 Jelena i Novak Đoković Rita Ora i Novak Đoković - 4 +19 Rita Ora i Novak Đoković - 3 Galerija

Novak i Jelena Đoković snimljeni kako se ljube na plaži u Marbelli gdje su uživali u obiteljskim trenucima.

Tenisač Novak Đoković uživa u španjolskoj Marbelli, koja mu je s vremenom postala kao drugi dom, a paparazzi su ga tamo uspjeli snimiti sa suprugom Jelenom i njihovom djecom.

36-godišnji Novak i 37-godišnja Jelena iskoristili su slobodno vrijeme za preslatke obiteljske trenutke, no sve su najviše zaintirigirale fotografije na kojima se nježno ljube na plaži dok su mislili da ih nitko ne gleda. i kojima su pokazali da se vole kao i prvog dana. 

Tenisač se potom zabavljao s osmogodišnjim sinom Stefanom dok su se igrali frizbijem i loptom na pijesku i vrtio ga u naručju i kućnim ljubimcima koje su poveli sa sobom, a da ekipa bude potpuno nedostajala je samo petogodišnja kći Tara.

Jelena i Novak upoznali su se u gimnaziji krajem 90-ih, međutim, službeno su počeli hodati tek 2005. godine. Par se zaručio u rujnu 2013., a vjenčali su se u srpnju 2014. godine. Vjenčanje je održano u Svetom Stefanu, samo nekoliko dana nakon što je Novak osvojio svoj drugi Wimbledonski naslov.

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Predrag Šuka Predrag Šuka Predrag Šuka Predrag Šuka +15 Predrag Šuka Nekad i sad Predrag Šuka bio je miljenik Hrvatica i od obožavateljica su ga morali čuvati zaštitari, a danas biste ga teško prepoznali!

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Dean Cain - 28 Dean Cain - 21 Dean Cain - 4 Dean Cain - 12 +27 Dean Cain - 23 Nekad i sad Pamtite li ovog markantnog glumca? Danas izgleda puno drugačije od dana kada je bio velika televizijska zvijezda!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene