To ih je baš pogodilo

Kate i William shrvani su i potreseni najviše zbog jedne stvari, a zna se i kada planiraju objaviti novu fotografiju?

Kate Middleton i princ William Kate Middleton i princ William Profimedia 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Kate Middleton i princ William Kate Middleton i princ William Princ William i Kate Middleton Princ William i Kate Middleton Princ William i kraljica Camilla - 8 Princ William i Kate Middleton Princ William Princ William - 4 Kate Middleton i princ William Kate Middleton i princ William s djecom - 7 +20 Kate Middleton i princ William Galerija

Prema pisanju britanskih medija, Kate Middleton oglasit će se o svom zdravstvenom stanju, ali tek za mjesec dana.

Britanski mediji prenose da su princ William i princeza Kate Middleton potreseni i shrvani zbog silnih nagađanja o njihovu braku na društvenim mrežama te da bi se zato mogli javno oglasiti o njezinu zdravstvenom stanju, ali tek sljedeći mjesec.

Kate se nije službeno pojavila u javnosti otkako je 16. siječnja bila podvrgnuta operaciji abdomena, što je dovelo do teorija zavjera i brojnih nagađanja o tome što joj je zapravo. Nagađanja su se samo pojačala kada je javno preuzela krivnju za fotošopiranje obiteljske fotografije koju je Kensingtonska palača objavila na Majčin dan, a koju je nakon toga iz svojih arhiva povuklo šest vodećih svjetskih fotoagencija.

Osim niza nesavršenosti na fotošopiranoj slici, mnogi su primijetili da Kate ne nosi vjenčani prsten, što je potaknulo brojne neutemeljene teorije o braku s Williamom.

Pogledaji ovo Princ William i Kate Middleton Celebrity Princ William snimljen s Kate prvi put od Božića, fotografije su se pojavile u britanskim medijima

Unatoč nekoliko burnih tjedana za kraljevsku obitelj, očekuje se da će i dalje održati tradiciju objavljivanja nove fotografije povodom rođendana djece, a sljedeći na redu je rođendan princa Louisa 23. travnja. Prema pisanju britanskih medija, oni bi to mogli iskoristiti kao priliku da progovore o Kateinu zdravlju.

"Oni su inače najotvoreniji kada je u pitanju interakcija s građanima i Kate će biti jasnija i otvorenija, ali učinit će to kad se bude osjećala spremnom. To će biti njezina odluka, neće ju se požurivati", izjavio je jedan od njezinih prijatelja, izjavio je njoj blizak prijatelj za The Sunday Times.

Pogledaji ovo Princ William i kraljica Camilla - 7 Zanimljivosti Kakve to privilegije ima princ William? Mnogi se pitaju zašto pred kraljicom Camillom nije napravio ono što svi moraju!

Izvor blizak Kate tvrdi da je sve što je namjeravala učiniti je bilo donijeti malo radosti i objaviti ohrabrujuću sliku kako bi zahvalila javnosti na kontinuiranoj podršci, a očekuje se da će se princeza prvim dužnostima vratiti tek nakon 17. travnja, kada se njezino troje djece vrati u školu Lambrook, u blizini Ascota, nakon uskrsnih praznika.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Ruben Van Gucht i Kenza Johanna Ameloot Ruben Van Gucht i Kenza Johanna Ameloot Blanka Vlašić i Ruben van Gucht Ruben Van Gucht - 3 +25 Ruben Van Gucht Celebrity Suprug Blanke Vlašić osvanuo je na fotografiji s pravom ljepoticom, brzo se saznalo tko je ona i zašto su se družili

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Al Bano Al Bano i Romina Power s djecom - 7 Al Bano i Romina Power s djecom - 4 Al Bano i Romina Power s djecom - 3 +7 Al Bano i Romina Power s djecom - 2 Celebrity Ženu najbogatijeg Hrvata prati misteriozna tragedija koja nije razjašnjena ni 30 godina kasnije, zbog jedne rečenice povjerovali su u najgore

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene