"Draga, prekrasna ti je!"

Iva Majoli objavila rijetke fotografije svoje kćeri, postala je prava ljepotica i krenula njenim stopama: "Wow, što je genetika čudo!"

Iva Majoli Iva Majoli Iva Majoli/Instagram 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Iva i Nina Majoli Iva Majoli - 2 Iva Majoli - 4 Iva Majoli i Roberto Calegari Iva Majoli Iva Majoli - 4 Iva Majoli i Matthew Perry Iva Majoli - 2 Iva Majoli - 1 Iva Majoli +20 Iva Majoli Galerija

Iva Majoli je na svom profilu na Instagramu objavila fotografije svoje kćeri Mije i oduševila svoje pratitelje.

Naša umirovljena tenisačica Iva Majoli pohvalila se svojom lijepom kćeri Mijom čije je fotografije objavila na profilu na Instagramu, a čija je ljepota oborila s nogu Ivine pratitelje.

"Mamina malena djevojčica", napisala je Iva uz Mijine fotografije.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Iva Majoli (@ivamajoli)

"Prelijepa", "Wow, što je genetika čudo, tatine oči i zavodljiv osmijeh", "Daj, koja ljepotica Mia", "Prekrasna! I ne više tako malena", "Princeza", "O Iva kakva lutka, prekrasna na mamu", "Draga, prekrasna ti je", "Mamina ljepojka", neki su od komentara Ivinih pratitelja.

Pogledaji ovo Iva Majoli Celebrity Iva Majoli objavila fotografiju sa sestrom, koja za razliku od nje i brata nikada nije punila medijske stupce privatnim skandalima

Iva je Miju dobila u braku sa Stipom Marićem, koji je potrajao od 2006. do 2012. godine, a Mia je nakon njihova razvoda nastavila živjeti s majkom i krenula je njezinim stopama pa se također bavi tenisom.

Pogledaji ovo Iva Majoli Celebrity Iva Majoli se prije nekoliko mjeseci družila s Matthewom Perryjem, a sad se oprašta od njega: "Počivaj u miru, prijatelju moj"

Iva se prije dvije godine udala za talijanskog poduzetnika Roberta Calegarija, a naša bivša tenisačica koja se u životu suočila s brojnim nedaćama uz njega blista od sreće.

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: Haris Džinović - 1 In Magazin: Haris Džinović - 2 Haris i Melina Džinović - 2 Haris i Melina Džinović +13 In Magazin: Haris Džinović - 5 Celebrity Je li ovo pravi razlog razvoda Harisa i Meline Džinović? Nove informacije ne idu u prilog pjevačevim ranijim izjavama!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput - 7 Maja Šuput - 5 Maja Šuput - 3 Maja Šuput - 2 +26 Maja Šuput - 1 Celebrity Šuput na mukama zbog muža i sina, bit će vam sve jasno kad vidite što Nenad drži u rukama: ''Je l' se pita netko kak' ćemo s tim?''

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene