pogledajte kako izgleda

Iva Majoli objavila fotografiju sa sestrom, koja za razliku od nje i brata nikada nije punila medijske stupce privatnim skandalima

Iva Majoli Iva Majoli Instagram 1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Iva i Nina Majoli Iva i Nina Majoli Iva i Dado Majoli Iva Majoli - 1 Iva Majoli - 2 Iva Majoli - 3 Iva Majoli - 4 Iva Majoli - 5 Iva Majoli Iva Majoli i Roberto Calegari +18 Iva Majoli i Roberto Calegari - 1 Galerija

Iva Majoli trenutačno uživa u Australiji, a društvo joj pravi njezina sestra Nina.

Bivša tenisačica Iva Majoli (46) nije propustila teniski turnir Australian Open, a na drugi kraj svijeta nije otputovala sama.

Iva je na svojem profilu na Instagramu otkrila da joj društvo pravi starija sestra Nina Majoli, a objavila je i njihovu zajedničku fotografiju.

"Super je biti s ovim divnim životinjama na Australian Openu. Sretna sam što je moja sestra uz mene", napisala je na društvenoj mreži.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Iva Majoli (@ivamajoli)

Nina Majoli također je u teniskim vodama i radi kao stručna tajnica Zagrebačkog teniskog saveza.

Za razliku od sestre Ive i brata Dade, Nina nikada nije punila medijske stupce svojim privatnim životom. S druge strane, Ivin brat Dado Majoli, koji se proslavio kao njezin trener, našao se u fokusu javnosti zbog skandaloznog razvoda od bivše Miss Hrvatske Lejle Filipović, nekoć Šehović. Naime, par se razveo 2006. godine, a pisalo se da je razlog bila njegova nevjera. Zajedno su dobili i sina Dina, kojeg je Lejlin drugi suprug Tarik Filipović prihvatio i odgojio kao svoga.

Opširno se pisalo i govorilo o Ivinim financijskim poteškoćama, neposredno nakon njezine udaje za Stipu Marića i skupocjenog vjenčanja čiji računi nisu odmah podmireni.

Iva i Stipe razveli su se 2012., nakon šest godina braka u kojem su dobili kćer Miju, koja je nakon razvoda nastavila živjeti s majkom.

Bivša tenisačica pronašla je drugu sreću s talijanskim poduzetnikom Robertom Calegarijem, za kojeg se udala 2022. godine.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Sandra Perković - 1 Sandra Perković - 3 Sandra Perković - 2 Sandra Perković s mamom i kumom +25 Sandra Perković u vjenčanici Matije Vuice Celebrity Novopečena gospođa Elkasević osim prezimena nakon udaje još je nešto promijenila: ''Super slatko!''

1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Dolly Parton i Carl Thomas Dean Dolly Parton - 2 Dolly Parton - 1 Dolly Parton +16 Dolly Parton - 2 Celebrity Skoro 60 godina supruga uspješno skriva od javnosti: ''Muškarci su moja slabost, ali Carl zna da samo flertujem s drugima i da ću se vratiti kući''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene