Prije svadbe i skandaloznog razvoda

Isplivale stare fotografije Ive Majoli i bivšeg supruga dok su još bili jedan od naših najglamuroznijih domaćih parova

Iva Majoli i Stipe Marić Iva Majoli i Stipe Marić Ranko Šuvar/Cropix 1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Iva Majoli i Stipe Marić Iva Majoli i Stipe Marić Iva Majoli i Stipe Marić Iva Majoli i Stipe Marić Iva Majoli i Stipe Marić Iva Majoli i Stipe Marić Iva Majoli i Stipe Marić Iva Majoli i Stipe Marić Iva Majoli - 1 Iva Majoli - 3 +7 Vjenčanje Ive Majoli i Stipe Marića 2006. godine - 15 Galerija

Iva Majoli ranije je bila šest godina u braku sa Stipom Marićem, a sada su osvanule fotografije iz vremena dok još nisu ni stali pred oltar.

Naša proslavljena tenisačica Iva Majoli prošle godine udala se za talijanskog poduzetnika Roberta Calegarija u Milanu, a to joj je drugi brak.

Pogledaj i ovo Iva Majoli pogledajte kako izgleda Iva Majoli objavila fotografiju sa sestrom, koja za razliku od nje i brata nikada nije punila medijske stupce privatnim skandalima

Ivin prvi suprug bio je tri godine mlađi Stipe Marić, koji je također poduzetnik i za kojeg se udala 2006. godine, a sada su osvanule njihove zajedničke fotografije iz vremena dok još nisu bili u braku. 

Iva i Stipe su se 2005. godine pojavili na glamuroznom VIP Opernom balu koji je u Hrvatskom narodnom kazalištu okupio brojne poznate Hrvate.

Nasmijani i dotjerani, Iva i Stipe na fotkama s bala izgledaju zaljubljeno preko ušiju, no njihova idila nije bila dugog vijeka.

Prvi problemi pojavili su se malo nakon glamuroznog vjenčanja u zagrebačkoj crkvi svetog Marka, koja je bila ukrašena stotinama bijelih ruža, nakon čega je uslijedilo i raskošno svadbeno slavlje u velikom šatoru na Ivinim teniskim terenima na Cmroku.

U to se vrijeme pisalo da je par na vjenčanje potrošio oko milijun i pol kuna, a upravo je ta cifra samo nekoliko mjeseci nakon izmjena zavjeta postala središte skandala koji su u medije plasirali neplaćeni organizatori njihova vjenčanja.

Nakon šest godina braka, točnije u veljači 2012., Stipe je podnio zahtjev za razvod koji se pretvorio u veliku svađu i razne međusobne optužbe. 

U braku su dobili kćer Miju, koja je nakon razvoda nastavila živjeti s majkom, a poznato je i da je krenula je njezinim stopama te se također bavi tenisom.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Lana Jurčević i Luka Nižetić Lana Jurčević i Luka Nižetić Lana Jurčević i Luka Nižetić Lana Jurčević i Luka Nižetić +25 Lana Jurčević i Luka Nižetić Nekad i sad Prisni trenuci Luke Nižetića s lijepom kolegicom zbog kojih se dugo šuškalo da su par, a ona je godinama kasnije otkrila nešto nevjerojatno!

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Marija Škaričić Goran Navojec Marija Škaričić Goran Navojec i Marija Škaričić (Ivo Cagalj/PIXSELL) +8 Marija Škaričić Celebrity Neprepoznatljivi Goran Navojec ne prestaje iznenađivati transformacijom, a potvrdio je i da ljubav s kolegicom još cvjeta!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene